"ZORAN JE SA NASIPA OTIŠAO KUĆI PRE MENE" Policajac svedočio na suđenju Zoranu Marjanoviću: Opisao kako je optuženi izgledao KOBNOG DANA!

Autor:

Hronika

19.04.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović mu je, kako je prepričao, kazao da su on i njihova tada petogodišnja ćerka Jana, Jelenu izgubili iz vida dok je trčala ispred njih.

"ZORAN JE SA NASIPA OTIŠAO KUĆI PRE MENE" Policajac svedočio na suđenju Zoranu Marjanoviću: Opisao kako je optuženi izgledao KOBNOG DANA!

Foto: ST/Nemanja Pančić

U ponovljenom suđenju kompozitoru Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene, pevačice koja je želela da postane velika zvezda kao prvi svedok je pred sudom danas istupio Boris Pucić, policajac iz Borče.

Njega je kobnog dana pozvao Zoran pitajući ga za savet u vezi prijave Jeleninog nestanka.


Marjanović mu je, kako je prepričao, kazao da su on i njihova tada petogodišnja ćerka Jana, Jelenu izgubili iz vida don je trčala ispred njih.


- Ostajem apsolutno pri iskazu koji sam ranije dao - rekao je policajac. 


Marijanovićevi branioci su postavili nekoliko pitanja svedoku, a tražili su da opiše kakvo je bilo vreme tog dana i o tome kaki su se sreli on i optuženi.


- Bio je sunčan, ali prohladan dan i zahladnilo je pred veče. Prilikom našeg susreta kretao sam se od Pančeva ka Crvenki, a oni iz suprotnog smera. Sreli smo i porazgovarali preko prozora. Zoran je sedeo pozadi sa Janom, a njegov otac na mestu suvozača. Vozio je Miloš, Zoranov brat koliko se sećam. Nisam primetio ništa ekstremno, posebno - rekao je Pucić. 


Zoranov advokat Aleksandar Zarić se javio da pita svedoka da li je sa Zoranovog telefona razgovarao sa policijom.


Svedok potvrdno odgovara.


- Javio se kolega Radanović Radomir i ja sam mu rekao da je telefon pokojne Jelene i dalje dostupan. A Zoranu sam inače dao telefone policije u Borči i Policijske uprave za Beograd - prepričao je policajac.


Tužilac je nekoliko pitanja postavila, kao i sudija u dogovoru sa kolegama iz veća.


- Pregledao sam deo prema Dunavu jer je bio nepregledniji, dok se kanal video. Mislio sam da je Jelena negde pala jer joj se slošilo pošto je držala dijetu jer je htela da se dovede u red - kazao je svedok.


Na pitanje tužioca da opiše dodatno Zoranov izgled prikom susreta dok su tragali za Jelenom, policajac kaže da je delovao zabrinuto, ali i da su Zoran i njegov otac otišli kući dok su on i Zoranov brat Miloš i dalje trgali za Jelenom na mestu njenog nestanka.


Marjanović je tokom današnjeg pretresa sve vreme sedeo na optuženičkoj klupi u istoj pozi, a treptao je prečesto i čak na mahove držao po nekoliko sekundi zatvorene oči.

Inače, tokom istrage je otkriveno da je u kući Marjanovića varikinom opran tepih kao i kompletno kupatilo u kući, te sve podove i zidove - što je bio alarm da su prikrivali tragove.

Naredno ročište sudjenja Marjanoviću za ubistvo supruge je zakaano za 6. jun, kao i dva termina posle toga -4. jul i 5. septembar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading