"KADA NAS PITA ZA NJU, SVIMA SRCE STANE" Otac Danke Ilić ne zna kako SINU da objasni da mu SESTRE VIŠE NEMA: Savetovali su nas da... (FOTO)

Autor:

Hronika

18.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stalno pita "Gde mi je seka?"

"KADA NAS PITA ZA NJU, SVIMA SRCE STANE" Otac Danke Ilić ne zna kako SINU da objasni da mu SESTRE VIŠE NEMA: Savetovali su nas da... (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, facebook

Uprkos intenzivnoj potrazi i naporima policije, telo ubijene Danke Ilić (2) nije pronađeno ni posle 13 dana. Nikome nije jasno gde su osumnjičeni za ubistvo Dejan DragIjević i Srđan Janković sakrili telo devojčice nakon što su počinili monstruozni zločin 26. marta.

Dragijević i Janković trenutno se nalaze u pritvoru, a istraga se i dalje nastavlja. Policija i pripadnici različitih službi do sada su i po više puta pretraživali svaki pedalj Banjskog polja, sela Zlot i Luka, odakle su osumnjičeni.

Foto: Republika.rs, facebook, google maps

 

 

Srđan Janković (50), koji se sumnjiči da je vozio službeni automobil JKP "Vodovod" kojim je 26. marta u Banjskom polju udarena Danka Ilić (2), a koji se kao i Dejan Dragijević (50) nalazi u pritvoru do 30 dana, do sada se u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru branio ćutanjem. Međutim, sada je došlo do preokreta u njegovom razmišljanju i očekuje se opravdano da će on umesto ćutanja sve ispričati nadležnima.

- Juče je Srđan Janković otkazao svom advokatu punomoćje jer ne želi da ga on više brani. Očigledno je da je nezadovoljan njegovim savetima i načinom branjenja pred nadležnima. Janković je zatražio da mu se dodeli advokat po službenoj dužnosti - rekli su u tužilaštvu.

MILOŠ ILIĆ OTKRIO GDE JE ZA VREME POTRAGE BIO DANKIN MALENI BRATIĆ

- Tačno je da je jedno vreme bio u hraniteljskoj porodici i stalno nas je tražio. To jesu bile teške okolnosti, ali je sada sa nama,i nema razloga da bude negde drugde. Najteže je kada nas sin pita gde mu je seka, tada svima srce stane. Savetovali su nas a ga pošaljemo i vrtić kako bi bio sa decom, da za njega budu normalni uslovi. Za sve je ovo trauma, pa i za njega - rekao je otac. 

PRISETIO SE KOBNOG DANA

Republika

Foto: Društvene mreže

 

 

Miloš Ilić, otac Danke Ilić, prisetio se dana kada je saznao da mu je dete nestalo. Kako je otkrio, o svemu ga je obavestila supruga. 

"Vrištala je i govorila "Miloše, nema mi Danke", odmah sam sa kolegom pošao u Banjskom polju" rekao je MIloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading