MISTERIJA VESTI O NAVODNO NAPADNUTOJ INSPEKTORKI IZ NOVOG PAZARA: O slučaju se oglasio i Usame Zukorlić

Autor:

Hronika

17.04.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija iz Kraljeva i Novog Pazara tvrdi da nikad nisu čuli za tu ženu.

MISTERIJA VESTI O NAVODNO NAPADNUTOJ INSPEKTORKI IZ NOVOG PAZARA: O slučaju se oglasio i Usame Zukorlić

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Facebook

Niko iz MUP-a Srbije nije mogao da potvrdi istinitost vesti koju je večeras objavilo nekoliko sandžačkih portala da je napadnuta izvesna Amela Smajović, navodno inspektorka iz Novog Pazara koja živi u Kraljevu i radi u Policijskoj upravi Kraljevo, prenosi Blic.

Naprotiv, policija iz Kraljeva i Novog Pazara tvrdi da nikad nisu čuli za tu ženu, kao i da nemaju nikakva saznanja da se takav događaj odigrao.

- U MUP-u nije zaposlena osoba koja se zove Amela Smajović. Osoba s tim imenom nije primljena na VMA, niti je u policijskoj dokumentaciji zaveden događaj o kojem su pisali pojedini mediji danas, a u kojem je navodno presretnuta i izbodena policajka iz Kraljeva - kaže izvor iz policije za Blic. 

Nekoliko sandžačkih portala je večeras objavilo da je "u popodnevnim satima 14. aprila, Amela Smajović, zaposlena u Službi unutrašnjih poslova u Kraljevu, fizički napadnuta od strane dva nepoznata napadača". 

Ti sajtovi tvrde da se navodni incident dogodio u neposrednoj blizini grada dok je Smajović nosila važne policijske dokumente i dokaze. U nekim od tih medijskih izveštaja se navodi da je napadnuta, u nekim da je pretučena, a u nekim čak da je - izbodena!

O slučaju se oglasio i Usame Zukorlić, bošnjački političar iz Novog Pazara, predsednik Stranke pravde i pomirenja. Zukorlić je na Instagramu objavio sledeću poruku:

Svi smo mi Amela Smajović! Kriminalci, skupo će vas koštati vaša zlodjela. Želim brz oporavak našoj Pazarki koju su izboli u Kraljevu - objavio je Usame Zukorlić.

Prema pisanju lokalnih medija, u poslepodnevnim časovima 14. aprila, dogodio se šokantan napad na Amelu Smajović, mladu inspektorku kriminalistike, koja je pretrpela brutalno fizičko zlostavljanje od strane dva napadača. Incident se desio u neposrednoj blizini grada Kraljeva, dok je Smajović nosila važne policijske dokumente i dokaze, prenosi Blic.

Prema izveštajima s društvenih mreža, Smajović je bila praćena neposredno pre napada. Dva automobila su joj blokirala put, nakon čega su iz njih izašla dva napadača i brutalno je napala, nanoseći joj ozbiljne povrede u predelu vrata i stomaka.

- Kažu ono što te ne ubije to te ojača, a ja kažem hvala Bogu pa me nije ubilo. Sve što se zbiva biva Božijom voljom i Božijim određenjem - napisala je Amela na društvenim mrežama.

Foto: Društvene mreže

Amela Smajović napad

Zbog težine zadobijenih povreda, Smajović je hitno prebačena na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) u Beogradu, gde su lekari odmah preduzeli neophodne medicinske intervencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading