NAJNOVIJI DETALJI IZ ISTRAGE UBISTVA MALE DANKE! Policija na dobrom tragu, evo šta se veštači i zašto!

Autor:

Hronika

16.04.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veštačeni su i tragovi sa spoljašnje strane automobila, navodi izvor iz istrage.

NAJNOVIJI DETALJI IZ ISTRAGE UBISTVA MALE DANKE! Policija na dobrom tragu, evo šta se veštači i zašto!

Foto: Društvene mreže

Potraga za telom ubijene Danke Ilić (2) ušla je u 13. dan, a policija nastavlja da pretražuje Banjsko polje i okolna sela, ali nažalost, pomaka još nema. Do sada je izveštačeno 400 tragova koji su pronađeni u službenom vozilu JKP "Vodovod" za koje se sumnja da su Dejan Dragojević i Srđan Janković koristili prilikom izvršenja krivičnog dela.

- Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP "Vodovod" u Boru, 400 je već veštačeno, a još 100 bi trebalo da bude narednim danima. Takođe, veštačeni su i tragovi sa spoljašnje strane automobila - navodi izvor iz istrage za Blic.

Miloš Ilić otac dvogodišnje Danke Ilić, koja je volšebno nestala u mestu Banjsko Polje kod Bora 26. marta, a koju su prema rezultatima istrage ubili radnici vodovoda Srđan Janković i Dejan Dragijević, rekao je da ne priželjkuje susret sa zločincima jer se plaši svoje reakcije.

- Ne daj bože da ih vidim! Prema onome što nam je policija rekla monstrumi su nam ubili dete. Pričali smo i sa načelnikom policije u Boru i sa beogradskim. Oni su nama rekli kako se to sve desilo. Pratili su ih preko GPRS, kažu da su imali stajanje tu. Otkrili su da su mokrili na tarabe, pa su išli na dole, pa su udarili Danku i šta su uradili, pa su imali još jedno stajanje i ja sam ih sreo dole - kazao je otac.

U svoj muci, Miloš kaže da bi ubice za njega bili heroji da su devojčicu odvezli kod lekara kada su je udarili automobilom umesto što su je udavili prema priznanju u policiji.

- Da su šta god uradili sa detetom, ali valjano, da su joj pomogli, da su je odneli kod lekara ili da su stali kod nekog komšije i pitali čije je dete koje su udarili verujete mi da bi oni za mene bili najveći heroji. Ali, pošto su ovo uradili što jesu, odnosno što policija kaže da su priznali, ja nemam reči za njih. Monstrum to je blaga reč za njih. Smrtna kazna nije za njih, to bi im bila nagrada. To treba da robija do kraja života i to što će tamo da im rade nije moj nego njihov problem- ispričao je Miloš.

Ipak, otac ostavlja mogućnost i da se ispostavi da je njegova ćerka živa jer ubice i dalje ćute šta se desilo sa njom, odnosno sa njenim telom. 

- Inspektori su nam rekli da neće da nam izjave saučešće jer nema njenog tela, tako da... - rekao je otac Danke Ilić ostavivši rečenicu nedovršenu. 

I otac i majka male Danke su razočarani ponašanjem komšija u Banjskom polju jer tvrde da su njima govorili jedno, a policiji drugo.

- Jednom kažu da nisu videli dete, a drugi put da jesu. Stvarno više ne znam šta je istina i ko šta priča ne mogu da pohvatam- rekao je očajni otac. 

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading