ISTRAGA O MALOJ DANKI ILIĆ: Majka ubice sumnjiva zbog 4 STVARI! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Autor:

Hronika

16.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ISTRAGA O MALOJ DANKI ILIĆ: Majka ubice sumnjiva zbog 4 STVARI! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU

Foto: ST/Dragan Kadić

Srpski telegraf u izdanju za utorak 16. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

 

  • OTKRIVAMO: POČELA PRLJAVA IGRA! AKCIJA RAFAL! Sprečiti Vučića da kupi avione

Protiv Srbije vodi se bitka na više frontova, a nedavno je pokrenuta još jedna akcija čiji je cilj da se osujeti da naša vojska kupi 12 francuskih borbenih aviona rafal, što je, manje-više, ugovoreno tokom razgovora predsednika Srbije i Francuske Aleksandra Vučića i Emanuela Makrona. Ugovor bi, kako je najavljeno, trebalo da bude potpisan u naredna dva meseca, međutim, neki bi to po svaku cenu da onemoguće.

 

  • POTRESNE SCENE NA GROBU KOŠARKAŠKE LEGENDE NA NJEGOV 47. ROĐENDAN: Milojeva majka: Bože što ne uze mene, nego njega!

Porodica Dejana Milojevića, proslavljenog srpskog košarkaša i trenera, juče je na Novom bežanijskom groblju u Beogradu obeležila njegov najtužniji rođendan. Da ga 17. januara srčani udar nije pokosio u Americi, ovog 15. aprila gasio bi 47. svećicu.

 

 

  • HOBOTNICA PUCA PO ŠAVOVIMA! PALA PRVA MILOVA EKIPA Saradnike mafije hapse i u Srbiji!

Specijalno državno tužilaštvo sumnjiči bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića da je aminovao otvaranje crnogorske granice za ulazak plaćenika "kavačkog klana" Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i za spasavanje "kavčanina" Duška Roganovića teških optužbi, a nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da mu je u tome pomogao.

 

  • ISTRAGA O MALOJ DANKI: MAJKA UBICE SUMNJIVA ZBOG 4 STVARI

Dok traje potraga za telom malene Danke Ilić (2), za čije ubistvo su osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković, policija i tužilaštvo nastavljaju prikupljanje dokaza i iskaza svih koji mogu da pomognu istrazi. Svetlana Dragijević, Dejanova majka, danas će ponovo biti saslušana pred nadležnim tužiocem u Zaječaru. Ona će morati da odgovori na nekoliko ključnih pitanja, posle čega će možda i istraga dobiti novi zamajac.

 

  • ISPOVEST PEVAČICE! Ekstra Nena: Ne seksam se kao Brena na javnim mestima

Snežana Berić, svima poznatija kao Ekstra Nena, kaže da nikada o intimi ne bi pričala javno poput koleginice Lepe Brene jer su je od malih nogu učili da bude dostojanstvena. Pevačica je u ispovesti za Srpski telegraf ispričala kojim kodeksima se godinama vodi na estradi, ali i u životu, a otkrila nam je i da je pobornik toga da žena prirodno stari, bez potrebe da stalno ide na estetske zahvate i plastičnu hirurgiju.

  • DANAS POKLON: MAGAZIN RIJALITI
Republika

Foto: republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 16 april 2024. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading