U RAKOVICI I NOĆAS SEVAO NOŽ: Dva incidenta u razmaku od nekoliko časova, povređen muškarac

Autor:

Hronika

14.04.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lakše povrede.

U RAKOVICI I NOĆAS SEVAO NOŽ: Dva incidenta u razmaku od nekoliko časova, povređen muškarac

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Noćas se dogodila tuča u Ulici Patrijarha Joanikija kod broja 32 u Rakovici.

Jedan muškarac je zadobio lakše povrede nožem, a kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar, potvrdili su iz Hitne pomoći. Tuča se desila tačno u 02.17., prenosi Tanjug.


Nezgoda u Ulici Dragutina Milutinovića

U istom delu grada, u Ulici Dragutina Milutinovića sinoć u 22.01 došlo je do lakše saobraćajne nezgode. Vozač je udario vozilom u stub i sa lakšom povredom prevezen je u Urgentni centar.


Intervencije Hitne pomoći

Protekle noći, ukupno 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale su 93 puta, od čega je 23 intervencije obavljeno na javnim mestima. Najčešće se javljaju hronični bolesnici - astmatičari, hipertenzičari, pacijenti sa psihičkim oboljenjima i malignitetima.

Foto: shutterstock

Ilustracija

Rakovica juče

Mladić star 22 godine zadobio je teške povrede juče oko 00.12 sati kada je uboden nožem u Ulici Stevana Lukovića kod broja 4 u Rakovici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U Beogradu su se juče tokom noći dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe lakše povređene, među kojima i dečak star 15 godina koji je lakše povređen u saobraćajnoj nezgodi u 21.10 u Fruškogorskoj ulici i on je prevezen u bolnicu u Tiršovoj.

Hitna pomoć intervenisala je juče ukupno 128 puta, od toga je bilo 23 intervencije na javnim mestima.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici, a bilo je intervencija i zbog alkoholisanih osoba, navode u Hitnoj pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading