ZEMLJAČE, NEMA NA DIVLJAKA: Srbin krao struju u Nemačkoj, pa dobio 120 DANA ZATVORA!

Autor:

Hronika

02.04.2018

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utvrđeno je da je mladić u svojoj zgradi krao struju i priključivao se na divlje. On se nije pojavio na zakazanom suđenju, pa je sud izdao nalog za njegovo hapšenje.

RepublikaFoto: pixabay.com
De si poš'o u beli svet sa mangupskim ponašanjem?

Nemačka policija uhapsila je dvadesetpetogodišnjeg Srbina, za kojim su postojala dva naloga za hapšenje, jer je u Minhenu krao struju. Kako se navodi, tužilaštvo ga tereti za krivično delo krađe električne energije.

Utvrđeno je da je mladić u svojoj zgradi krao struju i priključivao se na divlje. On se nije pojavio na zakazanom suđenju, pa je sud izdao nalog za njegovo hapšenje.

- Reč je o mladiću koji je već ranije novčano kažnjen i osuđen zbog pronevere. On je kaznu u ratama uplaćivao prvih meseci, ali je kasnije prestao, pa je zbog toga naloženo njegovo hapšenje - navode mediji.

Tokom potrage za njim došli su do stana u kom mladić živi.

- Pošto nije otvarao vrata, policija je provalila. Srbin je ležao na kauču, igrao igrice na laptopu i nije pokazivao nikakav otpor. Šokirao se kada je video policajce, oči su mu se razrogačile, ali je bez reči pristao da pođe s policijom. Pošto nije imao novca da plati kaznu, oduđen je četiri meseca zatvora - prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading