OVO SU DVA RAZLOGA ZAŠTO UBICE NE ŽELE DA KAŽU GDE JE TELO DANKE ILIĆ - Priznali zločin, ali lokaciju kriju: Obe teorije JEZIVE

Autor:

Hronika

09.04.2024

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo pitanje javnost postavlja od trenutka kada je otkriveno da je devojčica Danka Ilić za kojom je tragala cela Srbija ubijena.

OVO SU DVA RAZLOGA ZAŠTO UBICE NE ŽELE DA KAŽU GDE JE TELO DANKE ILIĆ - Priznali zločin, ali lokaciju kriju: Obe teorije JEZIVE

Foto: republika.rs, Facebook

Policija već danima pokušava da iz osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić izvuče informaciju gde je devojčicino telo. Osumnjičeni za zločin Dejan Dragijević priznao je da je ubio devojčicu, a optužio je brata Dalibora i oca Radeta da su mu pomogli da sakrije telo. Za to vreme, drugi osumnjičeni Srđan Janković ćuti i ne želi da govori o svojoj ulozi u nezapamćenom zločinu.

Priroda zločina veoma gnusna?

Zašto kriju gde je telo Danke Ilić? Za to postoje dva razloga - prvi jer postoji mogućnost da je priroda zločina veoma gnusna i da osumnjičeni strahuju da bi im pronalazak tela dodatno otežao situaciju u postupku koji se vodi protiv njih za teško ubistvo Danke Ilić.

- Od starta smo jedan pravac bazirali na osumnjičenima, ima tu još milion informacija koje još nismo izneli. Ne može da se dopre do suvozača, da kaže gde je prebacio telo sa deponije. Poslednja neka naša verzija je da je nešto gnusno uradio sa tim telom - rekao je ranije načelnik UKP Ninoslav Cmolić.

Nadaju se da će se spasiti robije

Drugi razlog zbog kojeg osumnjičeni ne žele da otkriju gde je telo Danke Ilić mogao bi biti taj što se nadaju da bi se nekako mogli izvući i spasiti doživotne robije ukoliko telo devojčice ne bude pronađeno.

Međutim, to ih ne može spasiti doživotne robije. Kako je objasnio advokat Predrag Savić, ukoliko telo Danke Ilić ne bude pronađeno, moguće je procesuirati osumnjičene za njeno ubistvo na osnovu do sada prikupljenih dokaza.

- Tu su priznanja izvršioca, njihovih prikrivača koji su iz reda uže familije, imamo mnogo drugih dokaza u vezi s nastankom saobraćajke, krv na automobilu, asfaltu...Moguće je izvršiti običnu ili 3D rekonstrukciju nastanka saobraćajke, iz koje će se videti da je bila takva da nije mogla da proizvede smrtne posledice jer je bila brzina od 20 kilometara. Na osnovu svih tih dokaza vrlo je verovatno da je Danka Ilić usmrćena na način kako je priznao jedan od okrivljenih - naveo je on.

Savić napominje da bi za krivični postupak bilo dobro da se telo nađe, da se izvrši obdukcija, sudsko medicinsko veštačenje i da se na naučni način dokaže uzročno-posledična veza između povreda i smrtnih posledica,piše Blic. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
daša

09.04.2024 08:34

dakle - bez tela i obdukcije - verovatno je da su je namerno dokrajčili - ali priznanje će da poreknu i ujeo vuk magarca