STRAHOTA: Pala kašika sa bagera i udarila Aleksandra (26)!

Autor: Republika

Hronika

01.04.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetšestogodišnji Aleksandar M. teško je povređen dok je radio u kamenolomu, kada je na njega pala "kašika" koja se otkačila sa bagera. Sa povredama opasnim po život, mladić je hitno prebačen najpre u pirotsku bolnicu, a zatim u Urgentni centar u Nišu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

U Urgentnom centru povređeni mladić je u noći između subote i nedelje imao dva komplikovana operativna zahvata, saznaju "Novosti". Dežurni lekar Bojan Marjanović rekao je da je povređeni Aleksandar u stabilnom stanju, ali i da je zbog veoma teških povreda i dalje životno ugrožen.

- Pacijent je u naš Urgentni centar stigao u subotu u večernjim satima sa više teških povreda i preloma karlice, ekstremiteta i glave i bio je životno ugrožen. Odmah je zbrinut i posle preduzetih hiruruških intervencija u stabilnom je, ali i dalje u kritičnom stanju.

- Nadamo se da će njegov mlad i jak organizam prebroditi sve i oporaviti se - rekao je dr Marjanović za "Novosti".

Aleksandar jepovređen dok je radio u kamenolomu nadomak Niša, kada se sa bagera koji je prolazio pored njega, sa podignute dizalice otkačila "kašika" za utovar teška nekoliko stotina kilograma i pala pravo na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading