UŽAS! Policija privela manijaka iz Čuruga: Tinejdžerka ostala trudna posle silovanja

Autor:

Hronika

02.04.2018

05:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan V. (23) iz Čuruga priveden je zbog sumnje da je krajem decembra prošle godine silovao 17-godišnju K. J. Zločin je otkriven tek nakon nekoliko meseci, kada je devojčica otkrila da je u drugom stanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pretnje

Kako Srpski telegraf saznaje, K. J. je ispričala da ju je Kristijan oko 22 sata oteo, a zatim uvukao u napuštenu kuću u Ulici Dimitrija Tucovića u Čurugu i tamo je napastvovao.

3. mesec trudnoće konstatovali lekari kod žrtve

- Ona se vraćala od drugarice i na pola puta do kuće presreo ju je Kristijan i počeo da joj se nabacuje. Rekao joj je da je mnogo lepa i pitao zbog čega ide sama. Devojčica nije htela da komunicira s njim, već mu je rekla da žuri kući, što je njega iznerviralo - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Nakon toga mladić je navodno maloletnicu zgrabio za ruku, začepio joj usta i uvukao u napuštenu kuću gde se brutalno iživljavao nad njom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Prema njenim rečima, prislonio ju je uza zid i počeo da je dodiruje po telu, a onda je srušio na pod, skinuo pantalone i silovao. Ona ga je preklinjala da to ne čini i pokušala da se odupre, ali mladić nije odustajao. Nakon završenog zločina, zapretio je K. J. da će ubiti i nju i njenu porodicu ukoliko bude nekome spomenula šta se desilo. Potom se obukao i otišao - kaže naš sagovornik.

Kristijan se branio da je bio pijan i da se ne seća svega

Iz straha za svoju bezbednost i bezbednost najbližih, tinejdžerka je ćutala o užasu kroz koji je prošla. Roditeljima je odlučila da ispriča tek kada su joj doktori konstatovali trudnoću.

- Prošle nedelje K. J. je primetila promene na svom telu. Stomak je počeo da raste, a često je povraćala, pa je u pratnji majke otišla na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu. Tamo su joj doktori rekli da je u trećem mesecu trudnoće, nakon čega se poverila roditeljima i ispričala im šta se tačno desilo - kaže naš sagovornik.

Saslušanje

Kristijan V. je na saslušanju ispričao da je maloletnica dobrovoljno imala seksualne odnose s njim, kao i da je bio pod uticajem alkohola i da se ne seća čitave situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cvijan

02.04.2018 13:13

Ako je silovao treba da odgovara po zakonu. Doduše, malo je čudan taj "strah žrtve", jer da ga je prijavila odmah nakon (ne) dela sve bi bilo veoma lako dokazati uz lekarske nalaze. Ovako, ostaje wena reč protiv njegove. I još nešto... "Maloletnica" Mina Vrbaški javno u jednom rijalitiji seksualno opšti sa zrelom osobom tako da o maloletništvu tek nema govora.