OVO JE KOLIBA KOJU JE OPKOLILA ŽANDARMERIJA: Sumnjali da je Dankino telo sakriveno kod DEDE jednog od UBICE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.04.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđanov otac je odveo žandarmeriju na ovo mesto u selo Luka sumnjajući da je telo Danke Ilić ovde.

OVO JE KOLIBA KOJU JE OPKOLILA ŽANDARMERIJA: Sumnjali da je Dankino telo sakriveno kod DEDE jednog od UBICE! (VIDEO)

Foto: Republika

 

 

Kako je Republika prva pisala, danas u popodnevnim časovima konvoj Žandarmerije se uputio u šumu u selu Luka u kome se nalazi koliba dede Srđana Jankovića.

Pored Žandarmerije i policije, ka ovom mestu su se danas uputili kvadovi.

Nakon nekog vremena Žandarmerija je promenila lokaciju, što znači da se telo Danke Ilić (2) ipak ne nalazi na ovoj lokaciji.

Srđanov otac je odveo žandarmeriju na ovo mesto u selo Luka sumnjajući da je telo Danke Ilić ovde.

Mesto je nenaseljeno, a veliki broj pripadnika žandarmerije je na terenu.

Podsetimo, policija satima već traga za telom devojčice, prvo su pretraživali deponiju na starobanjskom putu, a nakon toga u fokusu je bila pretraga imanja jednog ubica, jer se verovalo da je zakopana kod neke štale u dvorištu.

Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot sumnjiče se da su prošlog utorka udarili automobilom "Fijat panda" devojčicu, potom je zadavili, a onda je bacili na obližnju deponiju. Janković je navodno upravljao vozilom, a Dragijević je bio suvozač.

Ministar policije Bratislav Gašić na konferenciji za štampu opisao je trenutak kada je mala Danka nestala iz dvorišta kuće.

- Prvi svedok, komšinica, ju je videla ovde, ali nažalost nije gledala na sat. Dete je krenulo dole. Oni su se ovde okrenuli, dete je izašlo iz šipražja. To pokazuje i mesto stajanja. Imamo još dvoje svedoka koji su videli dete pre dolaska auta kako ide na gore. Leđima je bilo okrenuto. I tačno vreme se uklopilo sa time. Dete je išlo putem izgubljeno. Da li je to sedam ili devet minuta, gde se sporimo kada se desilo. Dva minuta posle toga dolazi otac, sreće osumnjičene, i pita da li su videli devojčicu. Oni negiraju, a otac je nastavio potragu sa kolegama - kazao je ministar, pokazujući na mapi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading