Ugrožen optuženi za likvidaciju Lukinog brata: BOJOVIĆEV UBICA U STRAHU OD OSVETE

Autor:

Hronika

31.03.2018

05:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratko Koljenšić, optužen za učestvovanje u ubistvu Nikole Bojovića, brata nekadašnjeg vođe "zemunskog klana" Luke Bojovića, iz straha od osvete krije se na tajnoj lokaciji u Crnoj Gori!

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ

Mere bezbednosti

Naime, kako prenose crnogorski mediji, bezbednosne službe procenile su da Koljenšiću preti opasnost upravo zbog smrti Lukinog mlađeg brata, pa je pod stalnim nadzorom policije.

Nikolina majka Anđelka i rođak Matija bili privedeni u julu 2017, dok su obilazili Koljenšićevu kuću

- Koljenšić se za učestvovanje u ubistvu Bojovića branio sa slobode, ali je u septembru prošle godine završio iza rešetaka zbog oružja. On je mesecima bio u pritvoru u spuškom zatvoru, u kojem je takođe bio pod posebnim merama. Nedavno je izašao, i to pod jakim merama bezbednosti - navode mediji.

Kako dodaju, Koljenšić je u pratnji policije odveden na nepoznatu lokaciju, a o njegovoj bezbednosti sve vreme brinu jake snage koje prate svaki njegov korak.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

- Ništa se ne prepušta slučaju, naročito kad postoje sumnje da nekom preti opasnost. Koljenšić je u julu 2017. imao neprijatnu situaciju kad su mu se njemu nepoznate osobe vrzmale oko kuće i fotografisale je. Policija je odmah reagovala i privela ljude koji su ga uhodili. Utvrđeno je da su iza svega stajali Anđelka Bojović, majka ubijenog Nikole, i njegov rođak Matija Bojović - prenose crnogorski mediji.

Anđelka Bojović je posle 72 sata puštena da se brani sa slobode, dok je rođak bio zadržan u pritvoru.

Obilazio kuću

- Oni su se najpre teretili da su pripremali likvidaciju Koljenšića, ali je tužilaštvo odustalo od gonjenja za to krivično delo. Matija se sumnjičio za nedozvoljeno održanje oružja koje je zaplenjeno u automobilu kojim je obilazio Koljenšićevu kuću. Priznao je krivicu i osuđen je na tri meseca robije - dodaju mediji.

Podsetimo, Nikola Bojović likvidiran je 29. aprila 2013. u centru Beograda. Ubrzo su se iza rešetaka našli Slobodan Šaranović, Ratko Koljenšić, Miloš Delibašić i ostali članovi grupe koji su se teretili za ubistvo. Pretpostavljalo se da je Bojović ubijen iz osvete za likvidaciju Branislava Šaranovića, Slobodanovog brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading