Dolijali ANTIVAKCINAŠI! MAJA VOLK STIGLA NA SASLUŠANJE!

Autor:

Hronika

30.03.2018

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramaturg i profesorka Fakulteta dramskih umetnosti Maja Volk danas je stigla u beogradsku policiju na saslušanje, zbog propagande koju je zajedno sa drugim poznatim ličnostima vodila protiv vakcinacije dece MMA vakcinom.

RepublikaFoto: Promo foto
Maja Volk je samo jedna od poznatih ličnosti koje su protiv MMA vakcine

Maja Volk je u MUP u Bulevar despota Stefana stigla tačno u 10 časova.

Policija je za dva dana saslušala devet od ukupno 43 osobe protiv kojih je krivičnu prijavu podnela grupa od 270 roditelja.

Iskaze su najpre dali profesorka defektologije Mira Sovilj i lekar Todor Jovanović, koji su bili među najglasnijim zagovornicima nevakcinisanja.

Saslušana je i Sara Popčetović, majka autističnog dečaka koja je u javnosti govorila da joj je sin oboleo nakon vakcinacije.

Svi oni su, navodno, ostali pri svojim navodima i uverenjima, koja su ponovili u policiji.

Na listi antivakcinaša nalazi se i nekoliko javnih ličnosti, koje će takođe biti saslušane, među kojima su i pevačica Jelena Karleuša i pisac Mirjana Bobić Mojsilović.

Podsećanja radi predistražni postupak protiv građana podnet je zbog sumnja da su vodili propagandu protiv vakcinacije dece MMA vakcinom, kao i da su pozivali roditelje da ne vakcinišu decu zbog njene navodne štetnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading