SUDIJA ZAPRETIO INSPEKTORIMA MALOG SENTE: Nisu se pojavili peti put!

Autor:

Hronika

04.03.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Milan Grkinić je izrazio sumnju da optuženi svesno izbegavaju da se pojave na sud.

SUDIJA ZAPRETIO INSPEKTORIMA MALOG SENTE: Nisu se pojavili peti put!

Foto: Tanjug/AP, Republika, Printscreen/https://www.youtube.com/@DnevnikNovaS

U Višem sudu u Beogradu danas je peti put odložen početak suđenja trojici policajaca zbog sumnje da su 28. septembra 2022. godine zloupotrebili svoj službeni položaj time što su nelegalno pribavili korist i tukli dvojicu momaka od kojih su jednog teško povredili.

Trojica optuženih su inspektori Odeljenja za borbu protiv droga Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd gde im je načelnik Slobodan Milenković zvani Mali Senta. Prema navodima medija, oni su naoružani ranije dolazili u sud kao telohranitelji Malog Sente.

Suđenje je ooženo zato što se nije pojavio  optuženi Miloš Knežević. Njegov branilac je navela da je bio onemogućen da pristupi zbog  zdravstvenih problema. 

Sa druge strane optuženi Miloš Vešović i Milan Isakov su otkazali punomoćje svojim advokatima, navodeći da će do sledećeg sudjenja angažovati nove branioce. 

Sudija Milan Grkinić je izrazio sumnju da optuženi svesno izbegavaju da se pojave na sud.

- Ovaj postupak će se voditi i presudiće im se - oštro je porucio sudija.

Naredno ročište je zakazano za 4. april.

Inače, inspektori Knežević, Isakov i Vešović su optuženi za zlostavljanje, mučenje i zloupotrebu službenog položaja, pri čemu se Vešović dodatno tereti za nanošenje teških telesnih povreda.

Podsećamo, sumnja se da su 28. septembra 2022. godine zlostavljali dve osobe, B. H. i M. M., zbog vraćanja tri nargile koje su im iznajmili. Nakon rasprave, žrtve su legitimisane, vezane lisicama i fizički napadnute.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading