UMRO MILUTIN KOJI JE JUČE UBIO SINA U VLADIMIRCIMA!

Autor:

Hronika

04.03.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin je juče prvo ubio sina a potom je sebi pucao u glavu.

UMRO MILUTIN KOJI JE JUČE UBIO SINA U VLADIMIRCIMA!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Milutin T. (64) iz Vladimiraca, koji je juče usmrtio svog sina Igora T. (37), preminuo je u Kliničkom centru u Beogradu. Nakon što je počinio ubistvo sina, Milutin je pokušao samoubistvo pucnjem u glavu.

On je sa teškim povredama transportovan u bolnicu, a u tom trenutku je još davao znake života.

On je sa teškim povredama, bez svesti, prvo je primljen u urgentni prijem šabačke bolnice, odakle je hitno transportovan u Beograd. Preminuo je odmah po prijemu u ambulanti reanimacije - naveo je izvor Informera.

Podsetimo, juče je, posle svađe sa sinom na njivi u blizini kuće Milutin T. u sina ispalio nekoliko hitaca iz automatske puške, a potom pucao sebi u glavu.

Foto: Društvene mreže

Igor T.

Republika je juče bila na licu mesta gde smo od komšija saznali da su i otac i sin bili alkoholičari, te da su često imali ispade i incidente. Kako smo i ranije pisali, njihov odnos nije bio najbolji, a dodatno je situaciju komplikovao alkoholizam.

Otac je držao prodavnicicu, onda je predao njemu i mali, mlad bio, kupio mu i bmw, dao mu prodavnicu, a on ponese u banku pare, ali pre banke svrati u kafić i tako bilo godinu dana - ispričali su nam meštani. 

Nakon više ovakvih problema, otac ga je navodno otersao od kuče, a mladić je zapao u tešku životnu situaciju koja je kulminirala tragičnim ishodom. Meštani ističu da je mladić često bio viđen pijan, čak je jednom prilikom pronađen pijan u kanalu, a nakon lečenja u Beogradu, vratio se u Vladimirovce gde je, nažalost, došlo do ove tragične situacije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading