OVDE SE POKOJNI IGOR OPIJAO I TROŠIO OČEV NOVAC: Detalji tragedije iz Vladimiraca

Autor:

Hronika

03.03.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u Vladimircima: Otac ubio sina iz puške

OVDE SE POKOJNI IGOR OPIJAO I TROŠIO OČEV NOVAC: Detalji tragedije iz Vladimiraca

Foto: Društvene mreže, Republika

T.I.

Prema saznanjima meštana, otac i sin nisu bili u dobrim odnosima, a njihov odnos dodatno je komplikovao problem sa alkoholom.

Lokalni stanovnici ističu da je mladić bio alkoholičar, dok je i otac patio od istog problema. Među meštanima se mogu čuti priče o porodičnim nesuglasicama, prepuštanju prodavnice sinu, kao i o njegovom problematičnom životu nakon toga.

- Otac je držao prodavnicicu onda je predao njemu i mali mlad bio kupio mu i bmw  dao mu prodavnicu, a on ponese u banku pare al pre banke svrati u kafić i tako bilo godinu dana - pričaju nam meštani. 

Republika

Foto: Republika

Kafić u kom se navodno Igor svakodnevno opijao

 

Prema rečima komšija, sinu je otac kupio automobil i predao mu prodavnicu, ali su se stvari zakomplikovale kada je mladić zapao u probleme sa alkoholom. Nakon što ga je otac navodno oterao, mladić je zapao u tešku životnu situaciju koja je kulminirala tragičnim ishodom. Meštani ističu da je mladić često bio viđen pijan, čak je jednom prilikom pronađen pijan u kanalu, a nakon lečenja u Beogradu, vratio se u Vladimirske gde je, nažalost, došlo do ove tragične situacije.

- Kupi mu vikendicu tu blizu i oterao ga digao ruke od njega ovaj se propio, živeo u mukama, našli ga u kanalu pijanog bio u bolnici u Beogradu, vratili ga ovde i izbio je kuršlus.

Dok neki ipak tvrde da je Igor bio dobar momak koji nikome nije smetao i nikoga nije dirao, a li za njegovog oca kažu da je bio "loš čovek":

- Otac je loš čovek, Igor je bio dobar, nikoga nije dirao niti pravio probleme. Pored rođenog brata, Igor je imao i sestru, ona se udala i ima frizerski salon u Šapcu. Ne znam šta ga je nateralo na takvu odluku, da ubije svoje dete, to je njegova krv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading