MEŠTANI MISLE DA JE OTAC BIO "LOŠ ČOVEK": Republika na licu mesta u Vladimircima otkriva detalje porodične tragedije

Autor:

Hronika

03.03.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan događaj u Vladimircima kod Šapca šokirao meštane

MEŠTANI MISLE DA JE OTAC BIO "LOŠ ČOVEK": Republika na licu mesta u Vladimircima otkriva detalje porodične tragedije

Foto: Društvene mreže

T.I.


Na njivi u blizini porodične kuće u Vladimircima kod Šapca, danas oko 16:30 časova, pronađeno je telo muškarca T.I, dok je nedaleko od njega ležao drugi muškarac T.M. koji je davao znake života, ali je imao teške povrede glave.

Različita mišljenja meštana o tragičnom događaju

Među meštanima Vladimiraca, postoje različita mišljenja o tragičnom događaju. Dok neki tvrde da je otac ubio svog sina iz razloga što je bio problematičan, drugi pak tvrde suprotno. Zaposleni u prodavnici gde je Igor radio opisali su ga kao dobrog mladića, dok su istovremeno imali negativan stav o njegovom ocu.

- Otac je loš čovek, Igor je bio dobar, nikoga nije dirao niti pravio probleme. Pored rođenog brata, Igor je imao i sestru, ona se udala i ima frizerski salon u Šapcu. Ne znam šta ga je nateralo na takvu odluku, da ubije svoje dete, to je njegova krv.


Porodična tragedija u Vladimircima

Ispred kuće oca i sina okupila se porodica i prijatelji, a portal Republika uspeo je da popriča sa rođenim bratom ubijenog koji nam je otkrio da su bili skladna porodica.

"Nisam ni slutio da ovo može da se desi, moj brat živi malo dalje odavde, on je znate lečen na psihijatriji zbog alkoholizma u Beogradu i skoro se vratio," rekao je brat ubijenog.


Upozorenje majke koje nije dalo rezultate

Brat ubijenog je otkrio da je majka upozorila policiju i hitnu pomoć nakon što ju je otac obavestio o svojim namerama, ali nažalost, njihov dolazak je bio prekasno. Tragični događaj ostavio je porodicu u šoku, posebno zbog lošeg odnosa oca i ubijenog brata izazvanog alkoholizmom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading