MEŠTANI VLADIMIRACA OTKRILI MRAČNU TAJNU! ZAŠTO JE OTAC UBIO SINA NA NJIVI? Sin je bio sklon alkoholu, skoro se vratio sa lečenja, bili su vredna i poštena porodica

Autor:

Hronika

03.03.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična tragedija u Vladimircima

MEŠTANI VLADIMIRACA OTKRILI MRAČNU TAJNU! ZAŠTO JE OTAC UBIO SINA NA NJIVI? Sin je bio sklon alkoholu, skoro se vratio sa lečenja, bili su vredna i poštena porodica

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

T.I.


U naselju Vladimirci, danas oko 16:30 časova, dogodila se nezapamćena tragedija koja je šokirala lokalno stanovništvo. Na njivi u blizini porodične kuće, otac T.M. (64) izvršio je pucnjem iz puške smrtonosni napad na svog sina T.I. (37), nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo. Teško povređen, bez svesti je prevezen u Opštu bolnicu Šabac, a zatim zbog težine povreda transportovan u Klinički centar Srbije.

**Nesuglasice unutar porodice**

Prema rečima meštana, ubijeni mladić nije živeo sa ocem, a odnosi između njih dvojice nisu bili harmonični.

"Taj mladić je živeo sam, jer ga je otac isterao iz kuće. Bio je sklon alkoholu, a u poslednje vreme čujemo da je bio na lečenju. Baš se pre neki dan vratio. Ne znamo šta bi ocu da mu presudi", ispričao je jedan od komšija za Blic.

Komšije opisuju porodicu kao vrednu i poštenu, ističući da ubijeni mladić, iako sklon alkoholu, nije bio lišen vrednosti rada.

"On ima i brata. Taj je vredan, dobar automehaničar. A ovaj, što ga je otac ubio, išao je po selu i radio u nadnici, snalazio se kako je znao", navode meštani.


Motivi ove strašne tragedije još uvek nisu poznati, a nadležni organi sprovode uviđaj i ispitivanje okolnosti nesreće. Uzrok ovog tragičnog događaja ostaje nepoznat, ostavljajući lokalnu zajednicu u šoku i neverici. Ova porodična tragedija ostavlja dubok trag u selu Vladimirci, podsećajući nas na važnost prepoznavanja i rešavanja porodičnih problema pre nego što eskaliraju u ovakve tragične ishode.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading