OBOREN MUŠKARAC U BORČI: Ne daje znake života

Autor:

Hronika

02.03.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć na mestu nesreće u Borči

OBOREN MUŠKARAC U BORČI: Ne daje znake života

Foto: republika.rs


Večeras je u Borči došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je neidentifikovan muškarac oboren. Prema izveštaju portala Telegraf, pešak nije pokazivao znakove života nakon nesreće. Na lice mesta je odmah upućena ekipa Hitne pomoći kako bi pružila neophodnu medicinsku pomoć.

Hitna pomoć pruža medicinsku pomoć

Ekipa Hitne pomoći stigla je na lice mesta kako bi pružila medicinsku pomoć oborenom muškarcu. Detalji o stanju povređenog pešaka nisu dostupni u trenutku pisanja ovog teksta. Hitna pomoć je preduzela sve neophodne mere kako bi pružila adekvatnu pomoć povređenom licu i obezbedila transport do odgovarajuće medicinske ustanove.

Policija vrši uviđaj

Nakon saobraćajne nesreće, policija je odmah izašla na lice mesta kako bi sprovela uviđaj. Detalji o uzrocima i okolnostima ove nesreće još uvek nisu poznati. Policija će sprovesti istragu kako bi utvrdila šta je dovelo do ove nesreće i eventualno preduzela odgovarajuće mere.

Apel za bezbednost u saobraćaju

Ova nesreća predstavlja podsetnik na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i opreza prilikom kretanja ulicama i putevima. Bezbednost pešaka i vozača treba da bude prioritet svih učesnika u saobraćaju. Apelujemo na sve vozače i pešake da budu pažljivi i odgovorni kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća i povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading