OPET DOJAVE O BOMBAMA NA AERODROMU "NIKOLA TESLA"! Policija na nogama - detaljno se "prečešljavaju" avioni!

Autor:

Hronika

01.03.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avioni su odmah podvrgnuti detaljnom pregledu.

OPET DOJAVE O BOMBAMA NA AERODROMU "NIKOLA TESLA"! Policija na nogama - detaljno se "prečešljavaju" avioni!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Danas je na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu primljena dojava o postavljenim eksplozivnim napravama u dva aviona, međutim, nakon detaljne bezbednosne provere, utvrđeno je da je dojava bila lažna, saznaje Tanjug.

Dojava o postavljenim eksplozivnim napravama u avionima stigla je oko 14.10 časova. Avioni su odmah podvrgnuti detaljnom pregledu, a proces bezbednosne provere završen je u 16.50 časova.

Ova lažna dojava izazvala je privremeno zastoje i otkazivanja letova dok su se sprovodile bezbednosne procedure.

Aerodromske vlasti su potvrdile da su preduzete sve neophodne mere kako bi se osigurala sigurnost putnika i osoblja, te da su avioni nakon provere proglašeni bezbednim za let.

Dojave o bombama traju od sinoć!

Podsetimo, sinoć je na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu došlo do dramatične situacije nakon što je primljena anonimna dojava o bombi. Prema saznanjima Republike, avion je hitno zaustavljen na kraju piste, a putnici su evakuisani iz aviona.

Nadležne službe su odmah reagovale i preduzele mere kako bi se osigurala bezbednost putnika i osoblja na aerodromu. Policija i službe za obezbeđenje su izvršile pregled aviona i prostora oko njega kako bi proverili verodostojnost dojave o bombi.

Saobraćaj na Aerodromu Beograd je obustavljen zbog dojave o bombi na vazduhoplovu kompanije "Air Montenegro" i još nekoliko drugih aviona.

- Dogodila se dojava o bombi u trenutku kada je vazduhoplov bio na zemlji. Trenutno se vrši provera vazduhoplova od strane bezbednosnih službi Republike Srbije, a putnici i posada će ostati na sigurnom dok se ne obave sve neophodne kontrole - saopšteno je iz kompanije "Air Montenegro".

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading