UŽASNA NESREĆA KOD BAČKE TOPOLE: Strašan sudar na putu, povređeno četvoro ljudi, među njima i dete!

Autor:

Hronika

01.03.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična saobraćajna nesreća na putu između Bačke Topole i Stare Moravice

UŽASNA NESREĆA KOD BAČKE TOPOLE: Strašan sudar na putu, povređeno četvoro ljudi, među njima i dete!

Foto: shutterstock


Danas, na putu između Bačke Topole i Stare Moravice, dogodila se stravična saobraćajna nesreća koja je šokirala javnost. Prema informacijama objavljenim na instagram-stranici "192_rs", četiri osobe su povređene u ovoj užasnoj nesreći, među kojima je i jedno dete. Fotografija koja je objavljena prikazuje smrskani automobil i autobus, svedočeći o ozbiljnosti sudara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)



Hitna pomoć na licu mesta

Hitna pomoć je brzo reagovala i stigla na lice mesta kako bi pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenima. Detalji o njihovom zdravstvenom stanju nisu trenutno dostupni, ali je evidentno da je došlo do ozbiljnih povreda usled ove strašne nesreće.

Apel vozačima na opreznost

Ova nesreća je podsetnik na važnost pridržavanja saobraćajnih propisa i vožnje sa oprezom, pogotovo na putevima gde su mogući susreti sa drugim vozilima. Vozači su još jednom pozvani da budu pažljivi i odgovorni za volanom kako bi se smanjio rizik od sličnih tragedija.

Reakcije javnosti

Ova nesreća je izazvala veliku zabrinutost među građanima, koji su izrazili saučešće povređenima i njihovim porodicama. Mnogi su istakli potrebu za dodatnim merama bezbednosti na putevima, kao i kontinuiranom edukacijom vozača o važnosti pridržavanja saobraćajnih pravila.


Saobraćajna nesreća na putu između Bačke Topole i Stare Moravice je tragičan događaj koji nas podseća na fragilnost života i važnost bezbedne vožnje. Nadamo se brzom oporavku povređenih i apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu svesni svoje odgovornosti i da voze pažljivo kako bi se izbegle ovakve strašne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading