TEŠKO JE SLUŠATI UZDAHE RODITELJA ŽRTAVA KOSTE KECMANOVIĆA! Oglasila se Zora Dobričanin nakon suđenja Vladimiru i Miljani Kecmanović (VIDEO)

Autor:

Hronika

01.03.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji su sa bolom slušali današnju odbranu Vladimira Kecmanovića u Palati pravde.

TEŠKO JE SLUŠATI UZDAHE RODITELJA ŽRTAVA KOSTE KECMANOVIĆA! Oglasila se Zora Dobričanin nakon suđenja Vladimiru i Miljani Kecmanović (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zora Dobričanin Nikodinović, punomoćnica roditelja ubijene dece nakon suđenja Kecmanovićima, dala je izjavu za medije.

Punomoćnica oštećenih Zora Dobričanin Nikodinović rekla je da je tim punomoćnika zadovoljan tokom suđenja, ali da su tek počeli da tragaju za istinom.

Ona je podsetila s tim u vezi da je suđenje na početku. Iako je zadovoljna kako se odvija suđenje, njoj izuzetno teško pada to što je tuga roditelja ubijene dece evidentna.

- S emotivne strane je jako teško sedeti u sudnici i slušati uzdahe oštećenih. To je ogroman bol - kazala je Nikodinović.

Suđenje je za danas završeno, a na sledećem koje je zakazano za 1. april, pitanja ocu Koste Kecmanovića, Vladimiru Kecmanoviću, trebalo bi da postavljaju roditelji dece kojima je njegov sin hladnokrvno oduzeo živote u osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' na Vračaru, 3. maja prošle godine.

Podsetimo, Vladimir  Kecmanović je i danas kako saznajemo, ostao pri stavu da ne odgovara na pitanje advokata, odnosno punomoćnika roditelja žrtava.

Zbog njih smo moja porodica i ja izloženi javnom linču - hladnokrvno je rekao Kecmanović. 

Nakon ovih izgovorenih reči, nastao je muk u sudnici, a roditelji nastradale dece su se sledili njegovom sramnom izjavom gde je pokušao da ih udari tamo gde su najosetljiviji, na sentiment. On je rekao pred punom sudnicom:

Ovim nisam izgubio svoje jedno, već jedanaestoro dece.

Roditelji žrtava su se međusobno gledali dok je Kecmanović govorio o odlascima u streljanu sa sinom.

On je priznao da je sina, Kostu Kecmanovića koji je izvršio krvavi pir vodio u streljanu da gađa.

Ja sam kao mlad zavoleo streljaštvo i to sam preneo na sina. Ne znam šta se njemu desilo da napravi ovakav zločin - kazao je Kecmanović.

Republika saznaje da je Vladimir Kecmanović ponovio da nije kriv i da on nije omogućio svom sinu da uzme oružje i sa njim izvede masakr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading