Osumnjičeni za ubistvo na Dušanovcu BRANIO SE ĆUTANJEM na sudu!

Autor: Tanjug

Hronika

26.03.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Ivanov (36) osumnjičen za ubistvo Blaža Ðurovića (39) na Dušanovcu 10. marta, saslušan je jutros u Višem tužilaštvu u Beogradu, pred kojim se branio ćutanjem.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Mesto zločina na Dušanovcu

Portpartol tužilaštva Tatjana Sekulić precizirala je da je okrivljeni saslušan povodom krivičnog dela teškog ubistva i da nije iznosio odbranu.

Tužilaštvo je sudu predložilo da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi mogao da ponovi krivično delo, dodala je Sekulić.

Ivanov je uhapšen u subotu zbog sumnje da je 10. marta sa više hitaca iz automatskog oružja usmrtio Ðurovića (39)na Dušanovcu.

Mediji su preneli da je Ðurović je ubijen ispred kuće rođenog brata Saše u Ulici Vojvode Skopljanca broj 22, nakon što je dovezao njega i decu.

Na Ðurovića je pucano iz džipa BMW koji je policija kasnije pronašla zapaljenog, pišu mediji, koji navode i da je Ðurović brat po majci Vladimira Jovanovića, poznatog kao Vlada Japanac.

Ivanov je u februaru ove godine pravosnažno osuđen na dve godine zatvora za krivično delo lake telesne povrede (u tu kaznu mu je uračunata i ranije izrečena kazna zatvora u trajanju od osam meseci po pravnosnažnoj presudi) zbog učešća u sukobu u beogradskom hotelu "Majdan" u januaru 2015. godine, kada je ubijen Vladan Veličković.

On je pravosnažno oslobođen optužbi za nedozvoljeno nošenje oružja jer je tom prilikom u Majdanu kod sebe imao lažni pištolj.

Za ubistvo Veličkovića Apelacioni sud je pravosnažno osudio na 13 godina zatvora Stanka Buhanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading