U PARCELI UKRADENOG DETINJSTVA SA BOJANOM I ADRIANOM SAHRANJENA JOŠ DVA ANĐELA! Srbija je zavijena u crno, cela nacija plakala je za njima!

Autor:

Hronika

26.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna slika grobnih mesta devojčica Bojane i Adriane, ubijenih u masakru u "Ribnikaru".

U PARCELI UKRADENOG DETINJSTVA SA BOJANOM I ADRIANOM SAHRANJENA JOŠ DVA ANĐELA! Srbija je zavijena u crno, cela nacija plakala je za njima!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Adriana Dukić koja bi juče napunila 15 godina da je nije ubio školski drug Kosta Kecmanović 3. maja 2023. godine, počiva na petnaestak metara od dve godine mlađe Bojane Asović takođe ubijene u istom masakru.

U istoj parceli na Novom bežanijskom groblju sahranjene su pre njih dve devojčice Tamara Prokić i Maša Artiko za kojima je Srbija takođe plakala.

Za Tašicu i Mašinku nacija se molila u toku njihove teške borbe sa opakom bolešću, koju su ipak izgubile - Tamara prošlog aprila, a Maša u oktobru 2022. 

Jedna baka koju smo zatekli kod groba Bojane koju su hici pomahnitalog dečaka prostrelili na školskom dežurstvu kazala nam je da svake nedelje plače nad grobovima četiri devojčice.

- Nijednu od njih nisam poznavala, ali mi je strahovito žao zbog njihovog ukradenog detinjstva. Tuga da Boka i Anči nevine, zdrave i prave postradaju i to u školi. Srećem im roditelje često ovde na groblju, gde dolazim zbog supruga da posetim njegovu večnu kuću. Stalno čekaju da dogore sveće i briskaju grobove, tuga nad tugama. Ne mogu da se nagledam lepote ovih devojčica, Bojaninog osmeha, Adrianinog anđeoskog lika i razdraganosti ove dve devojčice koje su bolovale - rekla je baka plačnim glasom.

Na grobovima sve četiri devojčice stoje sveže cveće i igračke koje im ostavljaju porodica, prijatelji, ali i oni koji dolaze na grobove bližnjih u blizini večnih kuća devojčica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading