IZBO BAKU SVOJE DRUGARICE 15 PUTA! Naloženo posebno veštačenje za monstruma iz Apatina!

Autor:

Hronika

26.02.2024

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

P.B. ubio je Bosiljku Miljanović u njenoj porodičnoj kući u Apatinu.

IZBO BAKU SVOJE DRUGARICE 15 PUTA! Naloženo posebno veštačenje za monstruma iz Apatina!

Foto: Facebook

Dvadesetosmogodišnji Apatinac P. B. osumnjičen je da je ubio osamdesettrogodišnju staricu Bosiljku Miljanović u njenoj porodičnoj kući u Apatinu. Bosiljka je inače baka njegove drugarice iz škole, a P.B. se juče izjašnjavao o svojoj krivici na glavnom pretresu u Višem sudu u Somboru. 

Pored njega, svoje viđenje zločina su dali i veštak, kao i svedok, oštećena J.M.

Inače, glavni pretres je počeo iznova, zbog izmene u sastavu veća.

Nakon izlaganja optužbe, izjašnjavanja optuženog i uvodnih izlaganja, u okviru dokaznog postupka saslušan je optuženi P. B. te je dalje saslušan veštak, svedok oštećena J. M. 

Republika

Foto: Facebook

Bosiljka MIljanović

Pročitana je i pisana dokumentacija iz spisa predmeta koja predstavlja dokaze, pa je na istom glavnom pretresu doneto i rešnje koje će se odrediti kombinovano trasološko - sudsko - medicinsko veštačenje.

- Određeno je da će naredni glavni pretres biti zakazan nakon prijema nalaza i mišljenja navedenog veštačenja, a na isti će biti pozvani i veštaci SZB Beograd, kao i svedok D. N. - objasnila je za medije portparolka Višeg suda u Somboru, Manela Operta Podunavac, prenosi Informer.

Pritvor prema P. B. produžen je rešenjem vanpretresnog veća Višeg suda u Somboru od 02. februara 2024. godine do dalje odluke suda, a najduže do 07.04.2024. godine.

Podsetimo, postoji osnovana sumnja da je P.B. lišio života Bosiljku iz koristoljublja, na svirep i podmukao način, zadajući joj više uboda nožem po telu od kojih je ona zadobila 15 ubodnih rana i posekotina i od kojih je preminula, pri čemu je trpela bolove jakog intenziteta i jake psihičke patnje.

U njegovoj kuči pronađeni su krvav duks, farmerke i obuća koje je imao na sebi prilikom zločina, dok je nož kojim je ubio staricu nađen je na mestu zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading