LIKVIDACIJA BLAŽA ĐUROVIĆA SKOVANA U KAZINU KOD VLADE POPA?!

Autor: novosti.rs

Hronika

26.03.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori beogradske policije u nastavku istrage protiv Nemanje Ivanova (36), osumnjičenog da je hicima iz automata 10. marta ove godine ubio Blaža Đurovića (39) na beogradskom Dušanovcu, ispitaće i Vladimira Popovića, zvanog Vlada Pop, vlasnika prestoničkog kazina "Havana".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kriminalni obračun na Dorćolu završio se ubistvom Blaža Đurović

Kako Novosti saznaju, operativci sada istražuju da li on ima, i kakvu, ulogu u ovom zločinu.

Pored toga, prema nezvaničnim saznanjima, policiju interesuje i Jevta Jevtić, koji je veoma blizak sa Ivanovim.

On je u svom domu u Zemunu i ima nanogvicu, a sudi mu se zbog optužbi za međunarodni šverc narkotika.

Interesantna su operativna saznanja da se Ivanov skrivao jedno vreme kod Jevtića dok je bio u bekstvu posle pucnjave u beogradskom hotelu "Majdan", kada je ubijen Vladan Veličković. Tada je koristio lažni bosanski pasoš da prelazi granicu.

- Ivanov je uhapšen posle veštačenja bioloških tragova iz belog džipa BMV iz kog je pucano na Blažu Đurovića - navodi izvor Novosti.

U njemu je pronađeno i automatsko oružje kojim je zločin počinjen. U toku je potraga za njegovim saučesnikom, koji je bio za volanom džipa, ali i organizatorima likvidacija. Postoji indicija da je krvavi plan skovan u kazinu "Havana" na Slaviji.

Kako nezvanično saznajemo, policija će pokušati da razgovara i sa Vladimirom Jovanovićem, Vladom Japancem, bratom po majci ubijenog Blaža Đurovića. Sumnja se da on ima informacije šta se krije u pozadini zločina, a i poznaje Nemanju Ivanova, koji je sada osumnjičen za ubistvo njegovog brata.

Ivanov je, inače, bio jedan od najbližih prijatelja Đorđa Zafirovića, zvanog Zafir, za koga je bila udata ćerka Dragoslava Kosmajca. U međuvremenu su se njih dvojica posvađala. Još se, međutim, prepričava njihova jurnjava automobilima po Konjarniku i pucanje, kada je slučajno ranjen i jedan pripadnik BIA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading