DVE SAOBRAĆAJKE U NOVOM SADU: Povređena devojka i stariji muškarac

Autor:

Hronika

24.02.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnim nesrećama važno je naglasiti značaj preventivnih mera i poštovanje saobraćajnih propisa kako bi se smanjio broj ovakvih incidenata.

DVE SAOBRAĆAJKE U NOVOM SADU: Povređena devojka i stariji muškarac

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Danas oko 16.20 sati, Novi Sad je bio poprište saobraćajnog udesa u kome su povređene dve osobe. Sudar dva automobila dogodio se na uglu Ulice Maksima Gorkog i Sonje Marinković, pri čemu je 74-godišnji muškarac zadobio povrede.

Odmah nakon udesa, intervenisala je Hitna pomoć koja je brzo stigla na lice mesta i pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenom muškarcu. Nakon pružene prve pomoći, muškarac je prevezen u Urgentni centar radi daljeg lečenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Samo nešto pre 18 časova, drugi saobraćajni udes dogodio se na Bulevaru Evrope, kod Zonedove zgrade. U ovom udesu povređena je 22-godišnja devojka, koja je takođe zbrinuta na licu mesta od strane Hitne pomoći. Nakon pružene medicinske pomoći, devojka je prevezena u Urgentni centar radi daljeg lečenja.


Izjava portparola Hitne pomoći Zorana Krulja, naglašava da je brza reakcija Hitne pomoći od presudnog značaja u ovakvim situacijama, te da su oba povređena pacijenta uspešno zbrinuta i prebačena u zdravstvenu ustanovu gde će im biti pružena adekvatna medicinska nega.

U saobraćajnim nesrećama, kao što su ove dve, važno je naglasiti značaj preventivnih mera i poštovanje saobraćajnih propisa kako bi se smanjio broj ovakvih incidenata. Obezbeđivanje bezbednog saobraćajnog okruženja za sve učesnike u saobraćaju treba da bude prioritet svih učesnika u saobraćaju i nadležnih institucija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading