MONSTRUOZNO! OSVANUO PROFIL UBIJENE EME NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Poslata poruka njenom UBICI, Kosti Kecmanoviću!

Autor:

Hronika

23.02.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanuo profil Eme Kobiljski koju je ubio Kosta Kecmanović, a neko je upravo njemu poslao poruku sa ovog profila.

MONSTRUOZNO! OSVANUO PROFIL UBIJENE EME NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Poslata poruka njenom UBICI, Kosti Kecmanoviću!

Foto: Facebook

U OŠ "Vladislav Ribnikar", 3. maja Kosta Kecmanović je usmrtio devet svojih vršnjaka i čuvara škole, a ranio još šest osoba.

Srbija se još uvek nije oporavila od stravične tragedije, a na društvenim mrežama se mogu svakodnevno videti raznorazne objave vezane za ubijenu decu i dečaka-ubicu. Od onih koji bolesno veličaju Kostu, do onih koji istinsti žale za ubijenom decom.

Međutim, kada se pomisli da ne postoji nešto što bi iznenadilo i šokiralo, neko nas demantuje. Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je lažni profil pod nazivom ubijene devojčice Eme Kobiljski, a nepoznata osoba je postavila i njenu fotografiju.

Republika

Foto: Facebook

Lažni profil Eme Kobiljski

 

Ono što je dodatno razbesnelo javnost, jeste činjenica da je poslednja objava napisana 30.07.2023. na rođendan Koste i na tom profilu je poruka napisana upravo dečaku monsturmu: 

- Srećan rođendan Kosta - uz to su ostavljena i tri srce.

U komentarima ispod objave, mogu se pročitati razni komentari osude za osobu koja je došla na ideju da preko mrtvog deteta zgrće lajkove kao da oni život znače. 

Roditelji Eme Kobiljski su svedočili pred Višim sudom u Beogradu gde su govorili o najtužnijem danu u njihovom životu, danu kada im je trinaestogodišnji monstrum usmrtio ćerku.

 - Trčim do škole i prvo što vidim je velik broj ljudi i Hitna pomoć. Nisam očekivala da to vidim. Na ulazu u školu sam videla Emine drugarice u kolima Hitne pomoći. Tresle su se, košulje su im bile kravave. Rekle su da je dečak pucao i da su pobegle - ispričala je Nina Kobiljski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading