STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA AUTOPUTU: Automobil u potpunosti uništen, delovi rasuti po putu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

23.02.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno nije poznato stanje učesnika u ovoj strašnoj nesreći.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA AUTOPUTU: Automobil u potpunosti uništen, delovi rasuti po putu! (VIDEO)

Foto: Instagram/192_rs •

Danas popodne, na auto-putu između Niša i Aleksinca, dogodila se stravična saobraćajna nezgoda koja je šokirala javnost. Nesreća se dogodila u smeru ka Nišu, a prema dostupnim informacijama, jedan automobil je potpuno smrskan i nalazi se u zaustavnoj traci.

Video-snimak šokirao javnost

Video-snimak nesreće koji se pojavio na društvenim mrežama izazvao je veliku pažnju javnosti. Na snimku se jasno vidi težina sudara i razmere materijalne štete na vozilima. Snimak je brzo postao viralan, a mnogi građani su izrazili šok i zabrinutost zbog udesa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nepoznato stanje učesnika nesreće

Trenutno nije poznato stanje učesnika u ovoj strašnoj nesreći. Očekuje se da će nadležne institucije uskoro izdati saopštenje o stanju učesnika nesreće.

Reakcije nadležnih organa

Nadležne institucije su odmah reagovale na ovo teško saobraćajnu nezgodu, pružajući pomoć povređenima i preduzimajući mere kako bi se utvrdile tačne okolnosti nesreće. 

Apel vozačima na oprez

Ova nesreća još jednom ističe važnost poštovanja saobraćajnih propisa i vožnje pod odgovarajućim uslovima. Apelujemo na sve vozače da budu posebno oprezni u saobraćaju i da pridržavaju propisane brzine i pravila vožnje kako bi se smanjio rizik od saobraćajnih nezgoda.

Nesreća na auto-putu Niš-Aleksinac je još jedan podsetnik na važnost bezbednosti u saobraćaju i posledice nepoštovanja saobraćajnih propisa. Nadamo se da će povređeni u ovoj nesreći što pre biti van životne opasnosti, a javnost ostaje u iščekivanju zvaničnih informacija o ovom tragičnom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading