SMRTONOSNA DETONACIJA IZBACILA NESREĆNU ŽENU KROZ PROZOR! Komšije Ane koja je poginula u eksploziji u Paraćinu šokirane: Preminula je ispred zgrade!

Autor:

Hronika

21.02.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna medicinska pomoć stigla je brzo nakon eksplozije, ali nisu uspeli da spasu Anin život.

SMRTONOSNA DETONACIJA IZBACILA NESREĆNU ŽENU KROZ PROZOR! Komšije Ane koja je poginula u eksploziji u Paraćinu šokirane: Preminula je ispred zgrade!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE, INSTAGRAM/192.RS

Nesreća koja je zavila u crno ulicu Majora Gavrilovića u Paraćinu ostavila je zajednicu u šoku i tuzi. Ana S., mlada žena od 37 godina, preminula je na putu do bolnice nakon što je teško povređena u eksploziji koja je razrušila njen stan i ostavila dubok trag u srcima komšija i prijatelja.

Detonacija, koja je zvučala poput groma, izbacila je Anu kroz prozor trećeg sprata na zelenu površinu ispred ulaza zgrade. Njena suseda, Ljiljana Rošković, koja je poznavala Anu i njenu porodicu, opisala je Anu kao divnu osobu koja je uživala u dobrim odnosima sa svima i negovala ljubav prema životinjama. Njihov susret samo 15 minuta pre eksplozije ostavio je dubok trag u Ljiljaninom sećanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Menjala je plinsku bocu, a kako je došlo do eksplozije još uvek ne znamo. Sve je uništeno, zgrada se pretvorila u ruševinu. Detonacija je izbacila ženu kroz prozor na zelenu površinu ispred ulaza. Živela je sama u tom stanu. Dok je nepomično ležala ispred zgrade, davala je znake života. Međutim, ubrzo je i preminula - navodi uznemireni komšija za "Blic".

Hitna medicinska pomoć stigla je brzo nakon eksplozije, ali nisu uspeli da spasu Anin život. Nesrećna žena, iako je davala znake života, izgubila je bitku sa povredama koje su bile preteške za preživljavanje.

Uzrok eksplozije još uvek nije potpuno jasan, ali prema nezvaničnim izveštajima, veruje se da je curenje gasa iz boce bilo uzročnik nesreće. Osim Aninog stana, i drugi stanovi u zgradi pretrpeli su značajna oštećenja, dok su neki stanari pretrpeli lakše povrede.

 

 

Dušan Radović, Anin sin, bio je prvi koji je reagovao na užasnu situaciju, pozivajući policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć čim je čuo eksploziju. Njegova hrabrost i brza reakcija svedoče o jedinstvu i solidarnosti zajednice u teškim trenucima.

Ova tragedija je ne samo ostavila materijalna oštećenja u zgradi, već je i duboko potresla sve koji su poznavali Anu i njenu porodicu. Njeni komšije se sećaju njenog osmeha, ljubaznosti i ljubavi prema životinjama, ostavljajući trag lepote i dobrote koja je sada izgubljena.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading