"Pronašli smo bar neki mir"! Prvo oglašavanje porodice ubijenog Nusreta posle hapšenja njegovog dželata u Austriji!

Autor:

Hronika

21.02.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po pitanju hapšenja osumnjičenog za ubistvo mladića, policija se još nije oglašavala.

"Pronašli smo bar neki mir"! Prvo oglašavanje porodice ubijenog Nusreta posle hapšenja njegovog dželata u Austriji!

Foto: RINA

Osumnjičeni za ubistvo Nusreta Destnovića (28) iz Tutina, uhapšen je po međunarodnoj poternici u Austriji.

Po pitanju hapšenja osumnjičenog za ubistvo mladića, policija se još nije oglašavala. Ipak, porodica ovog mladića tvrdi da su do njih stigle proverene informacije, kao i da se sada osećaju lakše.

- Pronašli smo bar neki mir. Malo je lakše. Hvala Alahu - rekao je za Telegraf.rs izvor blizak porodici.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru ranije su uhapsili E. Dž. (19) iz Sjenice zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Takođe, uhapšen je i E. H. (40) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Kako se sumnja E. Dž. je zajedno sa S. Z. (1997), koji je danas uhapšen, 8. februara, ove godine, naneli su smrtne povrede oštrim predmetom dvadesetosmogodišnjem muškarcu iz Tutina Nusretu Destanoviću, a njegovo telo bacili u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

E. H. se sumnjiči da je omogućio S. Z. boravak u svojoj kući nakon izvršenog krivičnog dela.

Policija je, po nalogu tužilaštava, uhapsila i R. H. (1997) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

Nusret je namemljen da dođe do pumpe na Pešteru sa ljubavničinog telefona. Verujući da ide da se vidi sa njom, tamo ga je dočekao njen bivši muž koji ga je sa više muškaraca prebio motkom, izbo nožem pa bacio u bunar.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading