OVO JE MANIJAK KOJI JE NAPASTVOVAO DVE DEVOJČICE! Osumnjičeni iz Novog Pazara ponovo u centru pažnje, građani u strahu (FOTO)

Autor:

Hronika

20.02.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni u Novom Pazaru ponovo uhapšen zbog zlostavljanja dece

OVO JE MANIJAK KOJI JE NAPASTVOVAO DVE DEVOJČICE! Osumnjičeni iz Novog Pazara ponovo u centru pažnje, građani u strahu (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@sandzakdanas7005


U Novom Pazaru je ponovo uznemirena javnost vestima o hapšenju Elvedina D. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem. Osumnjičeni je već bio uhapšen zbog sličnih optužbi u prošlosti.


Ponovni slučaj zlostavljanja

Povodom ovog slučaja, podsećamo da je Elvedin D. već bio uhapšen početkom 2019. godine zbog pokušaja silovanja devetogodišnje devojčice u centru Novog Pazara, dok je bio u kućnom pritvoru. Takođe, bio je osumnjičen da je u roku od tri dana napastvovao dve devojčice u ulazima stambenih zgrada u Novom Pazaru.

Naglašava se i da je Elvedin D. ranije osuđivan za izvršenje različitih, uglavnom manjih, krivičnih dela, što je dodatno zabrinulo građane. Tokom 2019. godine, roditelji su se više puta obratili medijima i policiji, upozoravajući na sumnjivo ponašanje Elvedina D., uključujući i njegovo zvono na vrata stanova u stambenim zgradama kako bi proverio jesu li deca sama u tom trenutku.

Reakcija i očekivanja

Očekuje se praćenje ovog slučaja i pravovremena reakcija nadležnih institucija, s obzirom na to da je ova strašna situacija ponovno probudila zabrinutost i potaknula razmatranje pojačanja mera zaštite dece i osoba s posebnim potrebama u Novom Pazaru i šire.


Ova situacija podseća na važnost praćenja sumnjivih aktivnosti i potrebu za propratnom reakcijom nadležnih institucija kako bi se zaštitili najranjiviji članovi društva. Seksualno zlostavljanje dece i osoba s posebnim potrebama zahteva pažnju i preduzimanje konkretnih koraka u zaštiti najranjivijih članova društva.

Nažalost, ovaj slučaj je samo jedan od mnogih koji zahtevaju pažnju i reakciju nadležnih organa radi zaštite dece i osoba sa posebnim potrebama.

(Sandžak danas)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading