M. Đ. (42) PRETUČEN U PARKU NA VOŽDOVCU: Detalji napada uznemirujući!

Autor:

Hronika

20.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad u Strumičkoj ulici: M. Đ. tvrdi da ga je napao nepoznat muškarac

M. Đ. (42) PRETUČEN U PARKU NA VOŽDOVCU:  Detalji napada uznemirujući!

Foto: shutterstock

Hapšenje


M. Đ. (42) je 18. februara završio u Urgentnom centru u Beogradu sa vidljivim povredama, tvrdeći da je bio žrtva napada. Kako prenosi Telegraf.rs, M. Đ. je imao modrice i povrede po telu kada je stigao u medicinsku ustanovu. On je policiji ispričao da se sukobio sa nepoznatim muškarcem u parku iza zgrade u Strumičkoj ulici na Voždovcu, nakon čega je napadnut i pretučen. Detalji ovog incidenta su trenutno predmet istrage, a policija ispituje navode M. Đ.

Povrede i medicinska intervencija

M. Đ. je, nakon navodnog napada, zatražio medicinsku pomoć i završio u Urgentnom centru sa modricama i posekotinama po telu. Hitna medicinska intervencija je bila neophodna kako bi se sanirale povrede koje je pretrpeo tokom fizičkog sukoba sa napadačem.

Istraga je u toku

Policija je preuzela slučaj napada na M. Đ. i sprovodi istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog događaja. Detalji o motivima napada i identitetu napadača za sada nisu javno saopšteni, ali se očekuje da će istraga policije razjasniti ovaj slučaj.

Napad u parku iza zgrade

Sukob sa nepoznatim muškarcem koji je kulminirao fizičkim napadom desio se u parku iza zgrade u Strumičkoj ulici na Voždovcu. Ovaj deo grada sada je postao centar interesovanja javnosti zbog ovog neobičnog incidenta.

Reakcija javnosti i dalji razvoj događaja

Napad na M. Đ. izazvao je pažnju javnosti, a dalji razvoj događaja biće praćen sa velikom pažnjom. Detalji istrage i eventualni novi obrti u slučaju biće od velikog interesa za građane i javnost.

(Telegraf.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading