NEZGODA KOD NOVOG SADA: Automobil potpuno uništen, jedna osoba povređena! (FOTO)

Autor:

Hronika

17.02.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nezgoda na putu prema Temerinu

NEZGODA KOD NOVOG SADA: Automobil potpuno uništen, jedna osoba povređena! (FOTO)

Foto: shutterstock


Na izlazu iz Novog Sada u smeru prema Temerinu, danas se dogodila saobraćajna nezgoda koja je rezultirala povređivanjem jedne osobe.

Detalji o okolnostima pod kojima se nesreća dogodila još uvek nisu poznati, ali je automobil učesnika nesreće potpuno smrskan usled siline udarca. Prema informacijama sa Instagram stranice 192.rs, za sada nije jasno koliko je bilo učesnika u ovoj nezgodi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 193_ns (@193ns_rs)



Reakcija vatrogasne službe i Hitne pomoći

Na mestu nesreće, ekipa novosadskih vatrogasaca je odmah izašla sa vozilom za tehničke intervencije kako bi pružila neophodnu pomoć. Takođe, Hitna pomoć je takođe stigla na lice mesta kako bi pružila medicinsku pomoć povređenoj osobi.

Očekuje se da će nadležne službe ubrzo saopštiti više informacija o ovoj saobraćajnoj nezgodi, a do tada ostaje otvoreno pitanje o uzrocima ovog incidenta. Građani se pozivaju da budu oprezni prilikom prolaska ovim delom puta i da pruže podršku u rešavanju ove neprijatne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading