BMW POKOSIO ČOVEKA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Stariji čovek teško povređen i odveden u bolnicu

Autor:

Hronika

13.02.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U večerašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 18:15 časova na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Pantelejske ulice u Nišu, muškarac star 61 godinu teško je povređen nakon što je na njega naleteo "BMW" niških registarskih tablica dok je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom prelazu.

BMW POKOSIO ČOVEKA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Stariji čovek teško povređen i odveden u bolnicu

Foto: shutterstock

Hitna reakcija i brza intervencija službi spasavanja rezultirala je brzim prevozom povređenog pešaka u niški Univerzitetski klinički centar (UKC) radi daljeg medicinskog tretmana. Prema dostupnim informacijama, pešak je zadobio teške povrede glave, što zahteva pažljivo lečenje i nadzor medicinskog osoblja.

Ova tragična nesreća bacila je svetlo na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i opreza prilikom prelaska ulica, čak i na obeleženim pešačkim prelazima. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet svih učesnika, kako vozača tako i pešaka, kako bi se izbegle ovakve teške situacije.

Istraga o uzrocima nesreće je u toku, a nadležne vlasti će sprovesti detaljnu analizu kako bi se utvrdilo šta je dovelo do ove nesreće i da li su eventualne nepravilnosti ili nepažnja doprinele ovom tragičnom ishodu. Ovaj incident naglašava važnost redovnog održavanja vozila, poštovanja saobraćajnih pravila i vožnje sa punom pažnjom i odgovornošću.

Javna podrška povređenom muškarcu i njegovim bližnjima je od suštinskog značaja u ovakvim trenucima. Građani treba da budu solidarni i pruže podršku kako bi se povređeni oporavio što je pre moguće.

Ova nesreća služi kao podsetnik svima da budu oprezni u saobraćaju i da vode računa o bezbednosti sebe i drugih, jer samo zajedničkim naporima možemo smanjiti rizike od sličnih tragičnih događaja u budućnosti.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading