KOSTA KECMANOVIĆ SEDI NA ČELU STOLA, OKO NJEGA UBIJENE DEVOJČICE! Dečakovim žrtvama je ovo bila POSLEDNJA EKSKURZIJA - posle toga nastupa VEČNI MRAK! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

13.02.2024

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović je u januaru prošle godine boravio na istoku Francuske u mestu Žeks.

KOSTA KECMANOVIĆ SEDI NA ČELU STOLA, OKO NJEGA UBIJENE DEVOJČICE! Dečakovim žrtvama je ovo bila POSLEDNJA EKSKURZIJA - posle toga nastupa VEČNI MRAK! (FOTO GALERIJA)

Foto: Društvene mreže

Kosta Kecmanović koji je počinio masakr 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića smešten je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Dečak je tamo na veštačenju, a svakodenvno su sa njim dva čuvara. 

Kosta Kecmanović je u januaru prošle godine boravio na istoku Francuske u mestu Žeks, sa grupom svojih vršnjaka iz razreda, od koje je neke samo četiri meseca kasnije usmrtio.

Foto: Društvene mreže

Kosta Kecmanović sa drugarima iz odeljenja

Na fotografijama uslikanim u Francuskoj se može primetiti da je grupa koja je učestovala u jezičkom kampu, bila vrlo aktivna, pa su svaku priliku koristili da obiđu lokalne znamenitosti ali i da uživaju u tamošnjim specijalitetima.

Ono što posebno privlači pažnju, jeste to što je dečak-ubice na svakoj fotografiji izolovan od ostatka ekipe, u kojoj je bila i pokojna E.K. koju je ovaj dečak upucao 3. maja zajedno sa još osam učenika i čuvara škole.

Takođe, on na većini fotografija drži ruke u džepovima, a u bioskopskoj sali je uslikan kako gleda u telefon, dok ostala deca poziraju sa osmehom. 

Foto: Društvene mreže

Kosta Kecmanović na ručku u Francuskoj

Na slici koja je uslikana u toku ručka, Kosta Kecmanović sedi na čelu stola i pozira, do su oko njega ostale devojčice.

Jedan od organizatora jezičkog kampa u mestu Žeks, nakon tragedije koja je potresla Srbiju se oglasio i prisetio ekipe u kojoj je bio i Kosta, a koja je krajem januara boravila u Francuskoj.

- Skrhan bolom i još uvek u šoku izazvanim nemilim događajem, kojim su ugašeni mladi životi, nevine dece, a mnogi roditelji pokriveni velom večne tuge, 3. maj ćemo proglasiti danom žalosti. Neka nasmejana lica sa fotografija iz januara se sada smeju u raju, neka im je pokoj duši - između ostalog je napisao organizator.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Ime

13.02.2024 13:11

Tacno se vidi kako se izdvaja iz drustva jer misli da je nesto posebno. Nije imao potrebu da otkriva kavi su mu drugari, da ih upoznaje, deli sa njima, vec je samo zeleo da svi pilje u njega i klanjaju mu se. Mali je vrlo nadmen, vaspitavan da bude iznad drugih. A posle je okrivio drugare da su ga izbegavali, svoj licni problem je prebacio na mrtve drugare.

Odgovori 23 11
Nada

13.02.2024 13:17

A jadan ti si Kosta šta uradi od svoga života , a i druge obitelji u crno zavio.

Odgovori 19 1
Mika

13.02.2024 13:21

Otac svakog dana pretio da će pobiti sve u skoli. Slao pretnje. Pretio telefonom. Dete slušalo pa ono izvršilo zločin.

Odgovori 19 5
Dakle

13.02.2024 14:16

Poslati čudno dete u neku zabit, pa taman i Francuska da je, sa samim devojcicama, ne znam!

Odgovori 17 8