UŽAS NA TOPLIČINOM VENCU! Izbio požar u stambenoj zgradi!

Autor:

Hronika

12.02.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar u stambenoj zgradi na Topličinom vencu

UŽAS NA TOPLIČINOM VENCU! Izbio požar u stambenoj zgradi!

Foto: Tanjug/AP, ST/Dragan Kadić


Danas popodne, stanovnici Topličinog venca su se našli u centru pažnje kada je izbila vatra u njihovoj stambenoj zgradi. Izvor Telegraf.rs nam je potvrdio da je požar izazvao strujomer, ali srećom, niko nije povređen. Hitrom reakcijom vatrogasaca, vatra je brzo stavljena pod kontrolu, a situacija je vraćena u normalu.

VATROGASCI BRZOM REAKCIJOM SPREČILI VELIKU ŠTETU

Kada su vatrogasna vozila stigla na lice mesta, bila je očigledna brza i efikasna reakcija vatrogasaca. Njihova profesionalnost i spremnost su sprečile da se požar proširi i napravi veću štetu. Ovaj događaj još jednom ističe važnost njihovog posla i spretnost kojom se nose sa hitnim situacijama.

BEZ POVREĐENIH, ALI SA ZNAČAJNIM MATERIJALNIM ŠTETAMA

Iako nije bilo povređenih, materijalna šteta je ipak značajna. Strujomer koji je izazvao požar će sigurno morati biti zamenjen, a stanari zgrade će morati da se suoče sa posledicama. Srećom, brza intervencija vatrogasaca je sprečila da situacija bude još gora.

POŽARI I OPASNOSTI U STAMBENIM ZGRADAMA

Ovaj događaj je podsetnik na opasnosti koje vrebaju u stambenim zgradama i važnost održavanja električnih instalacija. Incidenti poput ovog se mogu desiti bilo kada i izazvati ozbiljne posledice. Zbog toga je važno da se redovno vrše provere električnih sistema kako bi se izbegle slične situacije u budućnosti.

Nakon današnjeg događaja, stanovnici Topličinog venca će verovatno biti oprezniji kada je u pitanju električna oprema u njihovim domovima. Srećom, ovoga puta je sve završilo bez ozbiljnijih posledica, ali je važno biti svestan rizika i preduzeti preventivne mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading