MRTVA ŠVEĐANKA PRONAĐENA NA KOSOVU! Došla u Srbiju pre dva meseca - nasilna smrt je u pitanju?!

Autor:

Hronika

12.02.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanka Švedske živela je sama.

MRTVA ŠVEĐANKA PRONAĐENA NA KOSOVU! Došla u Srbiju pre dva meseca - nasilna smrt je u pitanju?!

Foto: Tanjug/AP

Drita Sefer Kičina (40) nađena je mrtva u mestu Glogovac na Kosovu i Metohiji.

Kako navode portali nesrećna žena došla je u Srbiju pred Novu godinu, a njeno telo pronađeno je juče u kupatilu. 

- Sumnja se da je reč o nasilnoj smrti. Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo - rekao je izvor iz policije za lokalne medije.

Državljanka Švedske živela je sama.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake: Pozovite hitnu pomoć: U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije. Ne dirajte telo: Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje. Obavestite policiju: Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi. Ostanite na mestu događaja: Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene. Potražite podršku: Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading