VUK (11) STRADAO TOKOM IGRE: Majka vrisnula od bola kada je videla mrtvog sina!

Autor:

Hronika

23.03.2018

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedanaestogodišnji Vuk Bojanić, koji je u četvrtak pronađen obešen u stanu u centru Beograda, nastradao je nesrećnim slučajem dok se igrao u svojoj sobi! Kako nezvanično saznajemo, mališan je vezao maramu oko svog vrata i o kvaku!

Foto: ST/N. MANDIĆ
Zgrada u kojoj je živeo dečak

Igrao se maramom

Dečak je kobnog popodneva trebao da krene na trening. Pošto ga nije bilo, majka Suzana je pošla u njegovu sobu da ga potraži i zatekla užas!

- Vuk je uporedo trenirao plivanje i košarku. Suzana ga je svaki put vodila na treninge, a tako je trebalo da bude i u četvrtak. Pošto su kasnili, a dečak nije izlazio iz sobe, ona je krenula da mu kaže da požuri sa spremanjem - počinje priču za Srpski telegraf stric nastradalog dečaka, koga smo zatekli danas ispred doma porodice Bojanić.

Majka je prišla vratima i pokušala da ih otvori, ali nije mogla. Prvo je pomislila da su se zaglavila, ali kada je jače gurnula zatekla je stravičan prizor.

U trenutku tragedije dečak je u stanu bio sa majkom i starijim sestrama

- Dečak je visio obešen o kvaku i nije se pomerao! Suzana je od šoka vrisnula i skinula mališanu maramu, položila ga na tepih i odmah pozvala Hitnu pomoć, koja je stigla veoma brzo. Nažalost, našem Vuku nije bilo spasa... - dodaje dečakov stric.

Roditelji van sebe

U trenutku tragedije dečak je u stanu bio sa majkom i starijim sestrama, koje su bile u svojim sobama. Stric kaže da su roditelji van sebe, a da devojčice ne mogu da prihvate bratovljevu smrt.

- Otac Slobodan je otišao da sredi papire oko preuzimanja tela, dok je majka Suzana u šoku, na lekovima. Ne prepoznaje rodbinu i prijatelje koji dolaze da izjave saučešće. Vukove sestre gledaju u njegovu sliku i ne mogu da poveruju da više nikada neće videti svog brata - kaže on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading