SUTRA SAHRANA MLADE POLICAJKE MAJDE RAMIĆ! Službenim pištoljem presudila sebi ispred porodične kuće!

Autor: M.B.

Hronika

12.02.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan gubitak pripadnice Policijske stanice Jablanica.

SUTRA SAHRANA MLADE POLICAJKE MAJDE RAMIĆ! Službenim pištoljem presudila sebi ispred porodične kuće!

Foto: Majda Ramić/Facebook

Jablanica je u šoku nakon neočekivanog i tužnog događaja koji je potresao lokalnu zajednicu. Majda Ramić, pripadnica Policijske stanice Jablanica, izvršila je samoubistvo ispred svoje porodične kuće. Ova tragedija ostavila je porodicu, prijatelje i kolege u dubokoj tuzi.

Dženaza i ukop u utorak, 13. februara

Dženaza i ukop Majde Ramić zakazani su za utorak, 13. februara, u 13:30 sati na groblju Jasen u Jablanici. Ovo će biti prilika da se porodica, prijatelji i kolege oproste od Majde i izraze svoje poslednje počasti.

Foto: Facebook

Umrlica

Teški oproštaj od voljene članice porodice


Oproštaj od Majde bio je težak za njenu porodicu, uključujući oca Seada, majku Nadu, brata Jasmna, sestru Jasnu, kao i mnogobrojnu rodbinu i prijatelje. Njihova tuga je neizreciva, a podrška koju su dobili od zajednice je neprocenjiva.

Ovaj tragičan događaj podsetio je ljude na važnost podrške i razumevanja u tajnim bitkama koje mnogi vode. Nadamo se da će zajednica pružiti podršku porodici Ramić u ovim teškim vremenima.
Podsetimo!

Tragični slučaj: Samoubistvo policajke Majde Ramić

U jutarnjim časovima, na području Jablanice, PU Konjic je zabeležila tragičan slučaj samoubistva pripadnice Policijske stanice Jablanica, Majde Ramić (42). Detalji ovog događaja su potresni, a istražne radnje su brzo sprovedene kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tužnog događaja.

Uviđaj na licu mesta

Dežurna kantonalna tužiteljica Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona-Područnog ureda Konjic je rukovodila uviđajem na licu mesta. Prema informacijama iz Tužilaštva HNK, nakon obavljenog uviđaja i prikupljenih materijalnih tragova, nedvosmisleno je utvrđeno da u ovom slučaju nema osnova sumnje o eventualnom krivičnom delu.

Službeni pištolj kao sredstvo samoubistva

Potvrđeno je da je Majda Ramić izvršila samoubistvo pucnjem iz službenog pištolja. Ovo je dodatno potresna činjenica koja budi pažnju na pitanje pristupa oružju i mentalnom zdravlju zaposlenih u službama bezbednosti. Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona preduzima sve neophodne korake kako bi rasvetlilo sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog čina.

- Radi se o suicidu koji je izvršila M.R. (1982), pripadnica Policijske stanice Jablanica pucnjem iz vatrenog oružja. Možemo potvrditi da je suicid izvršen službenim pištoljem. Također, poduzimaju se sve aktivnosti na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do ovog događaja - potvrdili su za portal "Avaza" iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading