UPOZNAJTE POLICAJCA MILIONERA POVEZANOG SA KRIJUMČARENJEM DROGE I ORGANIZOVANIM KRIMINALOM! Ko je notorni Ljubo Milović, zvezda SKAJ aplikacija

Autor:

Hronika

04.02.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozni slučaj begunca policajca Ljuba Milovića

UPOZNAJTE POLICAJCA MILIONERA POVEZANOG SA KRIJUMČARENJEM DROGE I ORGANIZOVANIM KRIMINALOM! Ko je notorni Ljubo Milović, zvezda SKAJ aplikacija

Foto: Profimedia, MUP


Ljubo Milović, bivši policajac, već mesecima je u bekstvu i povezan je sa zloglasnim kavačkim klanom, poznatim po učešću u organizovanom kriminalu. Uprkos obimnim naporima da se locira, njegova trenutna lokacija ostaje nepoznata, dodatno doprinoseći misteriji oko njegove uloge u kriminalnom podzemlju.

Navodne veze sa kavačkim klanom

Milović je povezan sa kavačkim klanom i smatralo se da ima bliske veze sa vođom Radojem Zvicerom. Nedavno otkrivene SKAJ poruke objavljene na portalu Vijesti razjasnile su Milovićevu ključnu ulogu unutar kavačkog klana, dodatno produbljujući misteriju oko njegovih aktivnosti i uticaja unutar kriminalne organizacije.

Republika

Foto: Libertas, Mup

 

 


Spekulacije o bogatstvu i kriminalnim aktivnostima

Glasine koje kruže medijima, kako u Crnoj Gori tako i u Srbiji, prikazale su Milovića kao jednog od najbogatijih članova Crnogorske policije, sa spekulacijama o bankovnom računu s gotovo 50 miliona evra. Dodatno, optužen je u Srbiji za vođenje kriminalne grupe uključene u trgovinu drogom iz Ekvadora u različite evropske zemlje, dodatno doprinoseći enigmi njegovih navodnih kriminalnih aktivnosti.

Otkrića iz SKAJ aplikacije

Korišćenje SKAJ aplikacije odigralo je ključnu ulogu u otkrivanju Milovićeve povezanosti sa kavačkim klanom i njegovog učešća u kriminalnim aktivnostima. Njegova komunikacija sa vođom kavačkog klana Zvicerom, pod pseudonimima "Oficir" i "Zli poručnik", kao i posedovanje više enkriptovanih telefona, istaknuto je kao ubedljivi dokaz njegovog dubokog upletanja u kriminalne operacije.



Uvidi u Milovićevu pozadinu

Milović je započeo karijeru u policiji 2002. godine i postepeno napredovao kroz različite pozicije, specijalizirajući se u suzbijanju droge. Njegov razvoj unutar organa reda, uporedo sa njegovim navodnim kriminalnim aktivnostima, dodao je sloj kompleksnosti njegovoj ličnosti, ostavljajući mnoge u nedoumici o obimu njegovog učešća u nezakonitim operacijama.

Čuveno slavlje i prepiska

Izveštaji o Milovićevoj umešanosti u proslavljanje ubistava osoba povezanih sa rivalnim kriminalnim frakcijama dodatno su produbili misteriju oko njegove ličnosti. Detaljni opisi proslava nakon smrti određenih osoba, kao i razmena poruka između Milovića, Lazovića i vođe kavačkog klana, privukli su pažnju javnosti i pojačali tajanstvenost oko njegovih postupaka.



Enigmatična figura Ljuba Milovića i dalje zbunjuje kako organe reda tako i javnost. Njegove navodne veze sa kavačkim klanom, bogatstvo, učešće u kriminalnim aktivnostima i otkrića iz SKY aplikacije svi su doprineli misteriji oko njegove ličnosti. Dok traganje za njim traje, neodgovorena pitanja oko njegove uloge unutar kriminalnog podzemlja samo produbljuju intrigantnost.

(Nova)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO



 

Komentari (0)

Loading