JEZIVA ISPOVEST MILOŠA IZ TREŠNJEVICE KOG JE ROĐENI SIN UBADAO NOŽEM PREKO 40 PUTA: Sin me je uzjahao i ubadao, lizao je moju krv i mazao se njom!

Autor: Telegraf

Hronika

02.02.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Pavlović o kobnoj noći i visini kazne

JEZIVA ISPOVEST MILOŠA IZ TREŠNJEVICE KOG JE ROĐENI SIN UBADAO NOŽEM PREKO 40 PUTA:  Sin me je uzjahao i ubadao, lizao je moju krv i mazao se njom!

Foto: Privatna arhiva


Miloš Pavlović (58) iz sela Trešnjevica kod Paraćina je ispričao u potresnoj ispovesti za Telegraf.rs o kobnoj noći pre godinu dana kada je njegov sin Marko (24) izbo maćehu Marinu Milanović (50) 41 put nožem. 

Pavlović je izrazio svoje mišljenje o visini kazne koju su dobili njegov sin i ćerka Milica (28), ističući da je sudu prepustio da odluče, ali da smatra da je 20 godina zatvora za Marka preblaga kazna. On je takođe izneo detalje o problemima sa drogom i alkoholom koje su imali njegova ćerka Milica i sin Marko, naglašavajući da se odrekao njih oboje.

"Treba da se izrobija 20 godina, jedan dan je mnogo, a kamoli 20 godina. On će da se pita kada odrobija šta je uradio. Ja sam sudu prepustio da oni odluče. Negde sam pogrešio... Milica ga je vukla sa jednim Rumunom, navukli su se na drogu i na alkohol. Ona je skrenula kada je moja majka umrla, mesec dana su je držali po bolnicama, pije tablete, pa neće da ih pije, pa popije pivo, pa završi u bolnici. Ja sam se njih odrekao. Imaju napismeno da ne smeju da mi traže pakete, Milici sam jedino poslao jedan paket da ima nešto kao žensko. Mojoj drugoj ćerki Mariji sam rekao da Marku kaže da on nema oca više, jer me udarao šipkom u glavu od dva metra, da ga nisam zaustavio, preklao bi me", kaže on kroz suze i priseća se kobnog dana kada mu je stradala i supruga Marina.

"Šta su njoj uradili ne znam, ja sam popio 2 bensedina, sin me je uzjahao me i ubadao me nožem. Ništa nije pričao. Uhvatio sam nož i borio sam se s njim. Bacio me kod vrata, pa je spustio nož na zamrzivač, liznuo moju krv i mazao se njom. Izbo me šećernu repu. Čuvaš decu, ne znam zašto ih čuvaš. Marina je čuvala Marka od kada je imao 9 godina. Prala mu je sve na ruke, nije imala veš mašinu. Nije to zaslužila kao žena. Marko je imao 3,3 promila alkohola, plus su mu našli spid, ekstazi i još jednu drogu kada je sve to uradio", priča Miloš i jecajući kaže da neće dočekati da mu deca izađu iz zatvora.

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

 



Strah meštana od Marka i Milice

Meštani sela Trešnjevica izrazili su strah od Marka i Milice, ističući da se plaše za svoju bezbednost i za bezbednost svojih unučića. Oni su izneli svoje mišljenje o kaznama koje su Marko i Milica dobili, smatrajući ih preblagim i izražavajući bojazan da će se njih dvoje vratiti istim zlodelima kada izađu iz zatvora.

"Mnogo se plašimo, kazne su mnogo male. Oni su uvek terorisali selo, Milica je išla sa nožem po selu... Drogiraju se, oni će izaći iz zatvora, a mi ovde imamo unučiće, plašimo se za njih, šta će sa njima biti. Za njih nema popravke, oni kad izađu uradiće isto. Niko od nas ne sme da se slika za vas, jer se plašimo da vide ko smo, da nam se ne svete. Za njih je doživotna kazna", rekli su meštani.

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

 


Detalji brutalnog zločina

Detalji brutalnog zločina koji su Marko i Milica počinili nad maćehom Marinom su zastrašujući. Marko je prvo mučio maćehu, potom je ubadao nožem po tabanima, a zatim je terao sestru Milicu da je previje dok je on pio kafu i posmatrao nesrećnu ženu kako se muči. Nakon toga je polomio Marinina rebra, nos i vilicu, da bi je na kraju zaklao nožem na kauču. Nakon zločina, njih dvoje su otišli kod oca, gde je Marko izvršio još jedan brutalni napad, ubadajući oca 41 put nožem i udarajući ga šipkom u glavu.

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

 


Iz ispovesti Miloša Pavlovića i izjava meštana sela Trešnjevica jasno je da je ovaj zločin ostavio trajne posledice na celu zajednicu. Strah od povratka Marka i Milice nakon izlaska iz zatvora je prisutan, a mišljenja o visini kazne su podeljena. Ovaj slučaj predstavlja jedan od najstrašnijih zločina koji je potresao ovo malo selo, ostavljajući dubok trag u sećanjima svih koji su bili svedoci ovog strašnog događaja.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading