POTERA KAO U FILMOVIMA: Negotinska policija zaplenila kokain vredan oko 60.000 evra!

Autor: novosti.rs

Hronika

21.03.2018

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo prisebnost, iskustvo i dobri refleksi bili su dovoljni da negotinski policajci brzom akcijom uhapse S.Z. i N.A. iz Majdanpeka i Negotinca A.R. koji su pokušali da pobegnu patroli.

RepublikaFoto: Promo foto
Zaplenjen 60 kilograma kokaina u Negotinu/Foto: Ilustracija

Prava filmska akcija dešavala se pre par sati na negotiskim ulicama kada su trojica narko dilera, prolazeći Negotinom u "sitroen ksari" ugledali policajce u civilu i, prepoznavši ih, dali se u bekstvo. To je bio znak policajcima da krenu za njima i zaustave ih u negotinskoj Hajduk Veljkovoj ulici.

Kada su ih pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu zaustavili i izveli iz automobila, gotovo da nisu bili iznenađeni kada su u vozilu pronašli narkotike, ali jesu kada se posumnjalo da je kokain.

Kokain se do sada na ovim prostorima, gde je marihuana glavni narkotik kojim se „trguje, nalazio i bukvalno u tragovima. Ovoga puta policajci su u dva paketa pronašli skoro 600 grama supstance za koju se opravdano sumnja da je kokain.

Vrednost ove zaplene procenjuje se na oko 50.000 do 60.000 evra, ako se ima u vidu da se gram kokaina u Negotinu i istočnoj Srbiji, u zavisnosti od kvaliteta, prodaje po ceni od 80 do 100 evra.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva A.R. iz Negotina i S.Z. i N.A iz Majdanpeka određeno je zadržavanje do 48 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading