GOSPODI PODILUJ: Evo koliku kaznu je dobio pop Jordo, diler skanka!

Autor: Republika

Hronika

21.03.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Čačku potpisana je nagodba po kojoj će umesto zatvorske kazne za šverc droge sveštenik Milan Jordović i veroučitelj Zoran Marinković iz Požege godinu dana nositi nanogicu.

RepublikaFoto: eparhija-zicka.rs
Milan Jordović

Pop i veroučitelj su krajem februara u Mrčajevcima uhapšeni sa 27 kilograma skanka koji su sa severa Kosova vozili za Beograd. Za taj posao je trebalo od majke i ćerke, Svetlane i Ane Popadić iz Lopaša kod Požege da dobiju po 5.000 evra. 

Dvojica Požežana su još uvek u čačanskom okružnom zatvoru, a očekuje se da bi u narednim danima trebalo da odu svojim kućama, čim stignu nanogice.

Kako objašnjava tužilac Višeg javnog tužilaštva u Čačku Ivan Zarić, dvojica Požežana su zaključila sporazum po kome su oni, dajući tužilaštvu informacije o ovom događaju, stekli zakonski uslov za takozvanu nagodbu.


- Prema potpisanom sporazumu oni će godinu dana provesti u kućnom pritvoru, odnosno dobili su 12 meseci zatvora uz mere elektronskog nadzora. Što se njih tiče, čačansko pravosuđe je u vezi sa tim sporazumom obavilo sve neophodne zakonske procedure. Čeka se da iz Zavoda za izvršenje zatvorskih sankcija dođu i postave im nanogice i čim se to dogodi oni će napustiti čačanski Okružni zatvor - izjavio je Zarić za Glas zapadne Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading