MANIJAK PRETUKAO TRUDNU ŽENU U NOVOM PAZARU! Ostavio je na trotoaru - hitno prevezena u bolnicu!

Autor:

Hronika

25.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izjavama očevidaca stravičan incident dogodio se sinoć oko 22 sata u centru Novog Pazara.

MANIJAK PRETUKAO TRUDNU ŽENU U NOVOM PAZARU! Ostavio je na trotoaru - hitno prevezena u bolnicu!

Foto: Shutterock

U centru Novog Pazara sinoć je pretučena trudnica, a prema nezvaničnim saznanjima Informera, nju je napao i povredio suprug.

Prema izjavama očevidaca stravičan incident dogodio se sinoć oko 22 sata u centru Novog Pazara.

- Muž ju je napao, naneo joj povrede, a onda je ostavio da sedi na trotoaru. Čak ju je u jednom trenutku gurnuo na ulici kako bi ona pala na beton - navodi dobro obavešten izvor Informera.

Prema njegovim rečima nekoliko policajaca, koji nisu bili na dužnosti, a koji su se zatekli u blizini incidenta, odmah su reagovali. slučajni prolaznici odmah su pozvali policiju i prijavili napad.

- Policajci su odmah intervenisali i pronašli povređenu ženu kako sedi na trotoaru. Ona je odbila da otkrije identitet napadača i nije htela da sarađuje sa policijom - dodaje on.

Detalji o ozbiljnosti povreda trudne žene još nisu potvrđeni, jer je trudnica odbila lečenje.

- Trudnica nije prijavila nasilje, već su je policajci odvezli u bolnicu. Nakon pregleda ona je odbila lečenje. Međutim ubrzo je suprug trudnice priveden i određena mu je mera zabrane prilaska. Istraga  povodom ovog incidenta je u toku - dodaje on.

Šta raditi u slučaju porodičnog nasilja?!

Porodično nasilje je ozbiljan problem koji zahteva hitnu pažnju. Ako ste žrtva porodičnog nasilja ili poznajete nekoga ko jeste, sledeći koraci mogu pomoći:

Osigurajte bezbednost:

Ako se nalazite u neposrednoj opasnosti, odmah napustite opasnu situaciju i pozovite hitnu pomoć. Bezbednost žrtve je prioritet.

Pozovite policiju:

Ako ste svedok ili žrtva porodičnog nasilja, pozovite lokalnu policiju. Oni će moći preduzeti odgovarajuće korake i pružiti zaštitu.

Potražite medicinsku pomoć:

Ako su vam potrebni medicinski tretmani zbog povreda, odmah potražite medicinsku pomoć.

Obratite se centru za podršku žrtvama nasilja:

Mnoge zajednice imaju centre ili organizacije koje pružaju podršku žrtvama porodičnog nasilja. Obratite im se za savet, podršku i informacije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading