PRONAĐENO TELO MUŠKARCA: Užas u Beogradu!

Autor:

Hronika

22.01.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, okolnosti smrti se još ispituju, kao i osobe koje se dovode u vezu sa preminulim licem.

PRONAĐENO TELO MUŠKARCA: Užas u Beogradu!

Foto: shutterstock

Policija

U dvorištu jedne porodične kuće u Ulici Starca Vujadina, u jutarnjim časovima pronađeno je telo muške osobe u kasnim tridesetim godinama.

Prema nezvaničnim informacijama, slučaj je prijavio prolaznik, koji je, videvši nepomično telo, pozvao policiju.

Kako se saznaje, okolnosti smrti se još ispituju, kao i osobe koje se dovode u vezu sa preminulim licem.

Muškarac identifikovan

Muškarac je identifikovan, ali njegov identitet se još ne saopštava, a više detalja biće saopšteno nakon što nadležni utvrde tačan uzrok smrti.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.

Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

(Informer)

Komentari (0)

Loading