POP JORDO STRAHUJE OD ŽENE U ZATVORU: Plaši se da će mu švaleracija doći glave

Autor: Mediji, Republika

Hronika

17.03.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveštenik Milan Jordović, koji je sa veroučiteljem i transvestitom Zoranom Marinkovićem uhapšen krajem februara pod sumnjom da je za Svetlanu i Anu Popadić prevozio 27 kilograma skanka s Kosova, otkad je u pritvoru sve vreme je u strahu da ga supruga ne ostavi.

RepublikaFoto: eparhija-zicka.rs

Kako prenose beogradski mediji, Jordović se nije toliko plašio zatvorske kazne, već mu je jedino stalo da zbog izbijanja afere ne ostane bez porodice i supruge.

Imaju sina

- Pop je svakodnevno u pritvoru pratio šta novine pišu o njemu i švercu skanka i znao je da sve to čita i njegova supruga. A tu se svašta moglo pročitati i sve je uglavnom bilo tačno. Pop Jordo je sve vreme brinuo kako će njegova žena da reaguje nakon što je saznala za njegov tajni život. Nije se previše plašio da objasni kako je došlo do toga da prevozi drogu, već je strahovao od njene reakcije zbog saznanja da se švalerisao i da je imao buran ljubavni život. U ćeliji se svakog dana molio da ga supruga ne ostavi - kaže izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading