Nišlija ŠEFICI zapalio automobil: POLUDEO kad mu je promenila smenu!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

17.03.2018

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija podnela je krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv muškarca (31) iz okoline Merošine jer koji je osumnjičen da je u petak, 16. marta oko 1.40 sati zapalio auto Nišlijki staroj 32 godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- On se sumnjiči da je svojim vozilom "pežo 307“ došao do stana oštećene u Ulici Filipa Filipovića, razbio je prozor na njenom autu "seat ibica“, polio sedište zapaljivom tečnošću, a zatim ga zapalio. Automobil je potpuno izgoreo, a počinilac je pobegao - kažu sagovornici iz istrage.

Zahvaljujući intenzivnom policijskom radu, samo nekoliko sati kasnije napadač je identifikovan.

- On je najpre negirao bilo kakvu vezu sa ovim događajem, ali kada su mu predočene moguće posledice, priznao je da je on podmetnuo požar – rekli su naši izvori.

Kako Telegraf saznaje, motiv napada su poremećeni odnosi između mladića i žene koja mu je šefica u jednoj poznatoj inostranoj firmi koja posluje u Nišu.

- On je duže vreme dolazio u sukob sa nadređenom, usled čega mu je ona promenila smenu. Mladić je ovo shvatio kao još jedan atak na njega i odlučio je da joj se osveti – izjavio je sagovornik iz istrage.

O ovom događaju obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo koje je paljevinu okvalifikovalo kao oštećenje i uništenje tuđe stvari.

Krivični zakonik predviđa da se ovo delo goni po privatnoj tužbi, a propisana kazna može biti novčana ili maksimalno pet godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading