AUTOMOBIL POKOSIO DETE (8) NA PEŠAČKOM PRELAZU: Užas u centru Kuršumlije!

Autor:

Hronika

16.12.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je zadobilo povrede donjih ekstremiteta.

AUTOMOBIL POKOSIO DETE (8) NA PEŠAČKOM PRELAZU: Užas u centru Kuršumlije!

Foto: Rina

Hitna pomoć i policija na terenu

U centru Kuršumlije u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila, povređeno je osmogodišnje dete. Njega je udarilo vozilo na pešačkom prelazu, kada je izašao iz automobila kojim je došao.

Kako je izašao iz vozila, on je potrčao ka pešačkom i u tom momentu je naišlo drugo vozilo koje ga je udarilo.

Sve je zabeležila nadzorna kamera sa jednog objekta.

Prema saznanjima, mališan je nakon što mu je ukazana pomoć prebačen u prokupačku bolnicu, a zatim u niški Klinički centar, gde je tokom noći operisan.

Dete je zadobilo povrede donjih ekstremiteta.

Podsetimo, Stefan Balić (9) iz Beograda preminuo je 22. jula pre dve godine, četiri dana nakon što ga je bahati vozač pokosio kolima na pešačkom prelazu u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, nakon čega je pobegao sa lica mesta. 

Ova tragedija izazvala je veliku buru u javnosti nakon što je nakon hapšenja Viši sud u Beogradu odbio da odredi pritvor za L.G. (38) i pustio ga da se brani sa slobode, uz zabranu napuštanja boravišta i oduzimanje vozačke dozvole, zbog čega su građani danima protestovali na mestu nesreće zahtevajući da mu se odredi pritvor.

Reagujući na bes građana, ministarka pravde Maja Popović podnela je zahtev Visokom savetu sudstva da u skladu sa svojim nadležnostima preispita postojanje disciplinske odgovornosti Radmile Đerić, sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, jer je pustila vozača na slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading