OBDUKCIJSKI NALAZ OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE UBISTVA MALE VANJE: Sudska medicina još nije predala Vanjin obdukcijski nalaz - evo šta se sada dešava

Autor:

Hronika

10.12.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije o navodnom zlostavljanju padaju u vodu

OBDUKCIJSKI NALAZ OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE UBISTVA MALE VANJE: Sudska medicina još nije predala Vanjin obdukcijski nalaz -  evo šta se sada dešava

Foto: Shutterstock, Društvene mreže


Prema najnovijim informacijama, spekulacije o navodnom zlostavljanju dvoje ubijenih, Vanje Gorčevske i Pančea Žežovskog, padaju u vodu.

Naime, obdukcijski nalaz još uvek nije završen, ali Osnovno javno tužilaštvo Skoplje je u stalnoj komunikaciji i razmeni podataka sa Institutom za sudsku medicinu. Iz Tužilaštva poručuju da će biti poznato kada nalaz bude gotov, te da je u toku istraga o radnjama svih uključenih, pri čemu se svakodnevno prikupljaju usmeni i materijalni dokazi koji se međusobno upoređuju.

"Osnovno javno tužilaštvo Skoplje je u stalnoj komunikaciji i razmeni podataka sa Institutom za sudsku medicinu. Obdukcioni zapisnik još nije sastavljen i dostavljen tužilaštvu“, rekli su iz Tužilaštva.

Oni dodaju:

"U toku je istraga o radnjama svih uključenih, za koje se svakodnevno prikupljaju usmeni i materijalni dokazi koji se međusobno upoređuju. Državno tužilaštvo apeluje da se tokom istrage ne šire neproverene informacije koje mogu naštetiti postupku, ali i dodatno uznemiriti javnost”, prenos skopje1.

Državno tužilaštvo apeluje da se tokom istrage ne šire neproverene informacije koje mogu naštetiti postupku, ali i dodatno uznemiriti javnost.

Iz svega navedenog jasno je da je situacija i dalje pod istragom, te da je važno sačekati zvanične rezultate obdukcije pre donošenja bilo kakvih zaključaka o eventualnom zlostavljanju žrtava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading